sex odzadu do vaginy...baby ako ste na tom

nicolette 80

zo zadu to boli aj mna. Avsak ak sa trosku prehnes dopredu je to lepsie a neboli to. Ak by to vsak bolelo aj tak, neodporucam trpiet. Aj ty si to musis uzit a ak ta ma tvoj partner rad, nebude chciet aby si trpela len koli jeho uspokojeniu.

sharika3

noonaa: tak sa to páči aj mne, aj môjmu priatelovi...len on by chcel vtedy radsej do ritky, ale potom sa vždy nejako dohodneme...

zuzkabluzka

Stanley - neviem, ale myslím si že G bod sa nachádza na vonkajšej strane vagíny, čiže keď sa to robí v tejto polohe kde ona leží na bruchu, tak sa tým priamo stimiluje ten bod no a keď k tomu ešte partner zapojí prsty a dráždi klitoris - mne sa to páči. Možno to nie je tak hlboko ako v iných polohách ale tiež to má svoje čaro...

zuzkabluzka

mňa to nebolí, ale nie je to moja ubľúbená poloha, cítim sa pri tom dosť nepríjemne-a keď sa to robí dlho tak to začína byť už naozaj dosť nepríjemné no a najlepšie je ak má partner kondom a ešte aj cítim ten krúžok naspodu bleee ... ja mám radšej klasiku alebo na koníčka no a keď už to musí byť odzadu tak to mám rada keď ležím na bruchu a priateľ mi rukou dráždi klitoris...

stanley

Keď ležíte na brušku a on na vás, nieje to potom krátky vnik do vašej vagíny? Tak keď si to predstavujem...lebo klasika na kolenách je podľa mňa kus "hlbšia"...

kukucka585

jej tak som rada ze som neni jedina...no to musi byt fakt super bo aj moj chalan je uplne mimo ked uz len sa na to chystame tak skusame potroche ci povoli alebo nie.....ako ine polohy su fajne len tak jeho to fakt vzrusuje a tak par krat ho tak da ale ked ma to boli tak hned prestane.....ved uvidim ako teda...ale som rada ze nemam sama tento problem....vdaka ste ma povzbudili

b la

ty koxo..ja to zo zadu milujem..je to perfektne...aaa priatel....ten sa hned spravi....my si to teda uzivame naplno..a teda ti hovorim ak ta to boli..alebo teda viacerych tu,..tak skusajte ine polohy...myslim ze toto sa len tak pretrpiet neda....je to krasne ked si to viete uzit :-)

corny

mna to tiez velmi boli... skusali sme to vseliako zozadu ale zakazdym ma to bolelo. jednoducho sme si nasle ine polohy, ktore vyhovuju obom :)))

jaaaa

zo zadu je to fakt super, noonaa ti dobre radí...ľahni si na brucho a on na teba a ešte si skús čo najviac prekrížiť nohy, no proste úžasné