pytam sa preto lebo mna to zatial strasne moc boli zozadu nie do zadku ale do vaginy..ci s tym mate nejake skusenosti baby.....nejake rady abo to len pretrpie a hadam si zvyknem.hm?
sex odzadu do vaginy...baby ako ste na tom
tu, co by si rad, ja sa k tomuto neviem vyjadrit, ale obliecky som uz trhal aj ja.
eggreskooo.....kde si!!!
jak to ??: tvoja posledna veta je bohovska :D
ja sa ale neurobim bez klitorisu, ale od zadu ma nenormalne vzrusuje..neviem ci sa dotyka frajer bodu G alebo co, proste pri tej polohe skoro trham obliecky, tak je to bozske pre mna :)))
tak tomu nerozumiem ani ja :) prvykrat citam, ze to nejakej babe nic nerobi... my sme sa prave vsetky v okoli zhodli, ze to je snad najlepsia poloha...
a na psika alebo ked si lahnes, pod podbrusko si vsunies nejaky vankus a tak... :)
Baby, to milovanie odzadu myslite tu "psikovsku" polohu?? Nechapem, tuna vsetky pisete, ake je to senzacne, ze sa pri tom spravite atd, pritom ja ked sa s kamoskami raz za cas bavim o sexe, tak sa vsetky zhodneme ze odzadu je to des, nic necitime, proste iba pohyb dnu a von. Som prekvapena, viem, ze nie sme vsetky rovnake, ale ked citam vase ospevy, no zasnem. Ako to je mozne?:-P. Ja vazne, vazne nic pri tom necitim, to ste asi vsetky schopne sa odbavit bez klitorisu. Ja sa v pohode odbavim na polohe na nom, ked je on na mne, a vselijake taketo veci, ale odzadu??? No dpc, to je nemozne :-D
milovanie odzadu?? proste jedna baasen... :) pri tejto polohe praveze dosiahnem orgazmus ovela ovela lahsie a je aj intenzivnejsi takze vyhrava na plnej ciare :)
od zadu to je skvele, o tom potom... muzov vzrusuje pohlad na zensky zadok :) my sme to s partnerom este o nieco vylepsili, niekedy dostanem chut na trosku "tvrdsi" sex... takze ma moze pri tom jemne skriabat na chrbte a prirazat ovela silnejsie...
kazdopadne pokial si spomeniem na prve skusanie tejto polohy, nepamatam sa na nejaku extremnu bolest :) jedine, co sa mi vybavuje bol strach, ked si ma tak otocil, ze ci nechce skusit analny sex :D bolo to par rokov dozadu, partner bol skusenejsi a ja som nevedela, co od toho mam cakat :D nastastie sa trafil spravne :P
aj ja som mala prvy sex zozadu. a tiež to milujem najviac zo všetkeho.
lenik - ja rovnako :D
ja som dokonca prvy sex v zivote zazila od zadu :D neskutocne ma to vzrusuje, a este ked sa obzriem na frajera ako sa hybe..aaaaach :DD niekedy on len drzi a ja "makam" :)) alebo len staaasne pomaly sa hybem....jednoducho naj naj poloha pre mna
ale to treba rozbehat ale na druhej strane este kedysi davno ako sme chodili po stiroch sa sexovalo iba od zadu tak tato poloha je naprirodzenejsia