pytam sa preto lebo mna to zatial strasne moc boli zozadu nie do zadku ale do vaginy..ci s tym mate nejake skusenosti baby.....nejake rady abo to len pretrpie a hadam si zvyknem.hm?
sex odzadu do vaginy...baby ako ste na tom
ja od zadu mooožem,takto mam orgazmus zaručeny.
ja mam tuto polohu rada a priatel tiez :)
Ja sa zozadu neviem vobec urobit. Aj mna to zo zaciatku boli, potom uz absolutne nie, no napriek tomu v tej polohe nic necitim, iba ako sa na mna odbavuje chlap :-P. Este ked mi drazdi klitoris, vtedy sa to da nejako, ale bez neho? nikdy!
tak tuto polohu jednoducho zbožnujem... pri nej mam zaručeny orgazmus...naj je to ked si riadne vlhka a musis si najst len tu spravnu polohu v danej polohe..pokrcit kolena a podobne..
skuste to postojacky, stojte pri kresle a jednu nohu si vyloz na opierku na ruku...aj partner moze
velky penis a maly mozog?
Moje zlato má rada všetko,, mám velký penis a ona si to uživa či od zadu do vaginy alebo do zadočku,, uživame si to spolu,, je to kráásne,, :)
Ja mam rada polohu zo zadu je to jedna z mojich naj ...nic ma pritom neboli nechapem co vas ma natom bolet??....a potom este na bok je v poho a klasicka...ked som hore je to ok ale unavim sa zaxvilu =)a neviem ako vy ale ja citim penis az niekde na stene brucha ??moze to byt tym ze priatel nema maly penis??
neviem ako vy ale ja milujem sex od zadu :D