Dnes sme boli u ortopeda,ze dcerka ma mat ortopedicke vlozky,lebo ma ploche nohy.No na nete som sa docitala,ze je to zastaralé,lebo sa zistilo,ze medzi 4-6 rokom sa svaly same napravia(dieta nema ziadne bolesti).Ake mate skusenosti?
----------------
Ploché nohy www.zdravie.sk
4. ročné dieťa a ploché nohy
zmazalo mi príspevok. onoto som trošku nepochopila, o tom vydržaní do štvrtku, avšak to je už pokročilá hodina:)
katalinka nechcem čakať, kým bude horšie a zase sa na mňa valia, že operácia nožičiek, tak to ešte nepočuli. inak ďakujem moc
mali vydrz do stvrtku a poviem ti to uplne presne.
este, odkial ste?
mali2008 neviem ako ti pomôcť,mrzí ma to, čo prežívaš, poraď sa s lekármi a ak je to nutné, tak konaj, nečakaj, držím vám pršteky a prajem skoré uzdravenie.
onoto, equinovaris to na 100% nie je.
katalinka neviem, malý bol zvrtnutý hlavinkou správne keď som bola tehu. Dnes mu lekárka skúšala aj kolienka, tak povedala, že sa mu už deformujú, dáva nožičky do x.
napada mi, ci nema nahodou vrodene equinovaris.
ale asi nie, to sa neriesi vlozkami ci ortop.topanockami...
Ahojte, používame stále sandálky s korkovou podrážkou a plnou pätinkou. Malý nie je predčasne narodený, ale mierne hypotonický.
alebo kým si bola tehotná nesedel si tzv. na nožičkách?
mali.. nenarodil sa ti malý náhodou predčasne ?
ono to asi nebude len plocha nozka ale asi nieco ine,ked lekar tvrdi, ze je nutna operacia si myslim