Ahojte vsetci.Mam otazocku, na ktoru mi mozno poskytnu odpoved pani.Prosim,len seriozne.
Preco vacsina muzov nechce plnsie zeny(baculky)?
lilotka ja som to nemyslela uplne na vsetky baby, poznam baby, ktore su vazne chuducke jedia 20x viac ako ja a nepriberu. Postava je dana aj geneticky, napriklad moj brat je vazny maco, a bol taky od malicka a nidky nezjedol vela, hral 10 rokov futbal, chodil do posilnovne a neschudol nikdy. Myslim, ze vyzor nie je vsetko, jasne ze musia byt nejake sympatie,ale ten co pozera len na krasu je len povrchny. Krasa casom pominie a to plati pre svetkych.
Nie je pravda, že štíhle baby si dajú na večeri len šalát. Ja som štíhla a môj priateľ hovorí, že zjem ako malý slon. Ja by som chcela zasa pribrať. Ale nedarí sa. Niekedy vážne závidím babám, keď vidím, ako majú v nohaviciach obtiahnutý zadok. Ja dosť ťažko mám niečo obtiahnuté. Nie som zasa len kosť a koža, ale veľa svalov a tukov na sebe nemám. Takže trošku plnšie postavy sú podľa mňa vôbec neni zlé.
no podla mna je to relativne, neiktorym chlapom s apacia zdrave baby, ktore ked pozvu na veceru, tak si nedaju len salat a aj to zjedia z neho len polovicu. Nic proti zdravej strave, ja papam tiez salaty. JA som pri svojej vyske 167 cm mala niekedy 55 kg. potom som pribrala na 72 a podarilo sa mi schudnut na 66. A snazim sa,ale pomalicky netyram sa hladom. Ale chcela som len tolko povedat, ze nemala som problemy s chalanmi predtym ani teraz. Mam priatela 2 roky, zazil ma s vahou 55 kg a aj s vahou 72 kg. A nikdy sa nestazoval, aj ked teraz vravi, ze taka chuda som sa mu nepacila, ze teraz je to uplne skvele. A taktiez podla mna nezalezi ani tak od kilogramov ale skor od toho ako ten clovek vyzera, kazdy ma inak ulozeny tuk a inak stavanu postavu. Ale uprimne, nepoznam chlapa, ktory by sa nepozrel za "modelkou". Ale podla mna nezalezi az tak na vyzore, moze byt abbenka pekna a stihla a ked nema nic v hlave tak co z toho? Kazdemu sa paci nieco ine a hlavne ide o to byt spokojny hlavne sam so sebou a potom pozerat na druhych. A komu sa nepaci, ved nech sa nepozera:-)
lilotka no veru by som mal a hlavne to brucho,hrudnik a ruky.
Ale veď to musí byť kosť a koža. Mne sa páčia skôr športové postavy, tak radšej cvič, než by si mal hladovať.
lilotka ale moj sused má 184cm a váhu tuším 64kg a na toho babi letia.
dino: Preboha, veď to je úplne normálna váha. Chalani sú vôbec neni pekní vychudnutí. Neblázni.
Tak ak su plnsie baby,ktore maju napr.165 cm a 80 kg,tak to je baculka.Plnsie baby su podla mna 165 cm a okolo 65-66 kg
Tak ja som mával aj menej,ked som mal 75 tak sa mi to zdalo vela,ale potom som nechcene pribral.
A prečo?
Ja mam 174 a 82 a obzrie sa, ved kolko by si chcel mat pri tvojej vyske??