Ahojte vsetci.Mam otazocku, na ktoru mi mozno poskytnu odpoved pani.Prosim,len seriozne.
Preco vacsina muzov nechce plnsie zeny(baculky)?
Ja som chalan a mám výšku 181cm a váhu 83kg a tiež mám problémy, samozrejme že ja s babami. Tiež ma to trápi,žiadna sa za mnou neobzrie :-((
lenze co povazujete za plnsie tvary, alebo baculky, ja mam bmi v norme a myslim, ze nie som chuda, ale netrpim preto komplexami a s chalanmi problem nemam, najprv definujte co povazujete za neatraktivne, teda myslim fakt nadvahu, alebo len oble tvary? lebo mnohym muzom sa mierne oble tvary pacia, ale samozrejme, ze ked si na seba baba neda pozor a vyzera po case (s prepacenim) ako hroch tak sa za nou asi ziaden neotoci...
sama poznam taky pripad baby, kedysi bola pekna, mala sice oblejsie tvary, ale fakt bola pekna, potom sa spustila a zacala nenormalne priberat a teraz sa cuduje, ze ju ziaden nechce (a to este mala len nedavno 18)...
podla mna chlapi nechcu anorekticky ani tie s extremnou nadvahou, ale normalne zeny... aj ked existuju aj vynimky, ale tych je malo... tot moj nazor
podla toho co sa tu pise, tak baculky nie su sexi?? mam kolegynu, ozaj baculku, ale je tak sexi, ze z nej šaliem kazdy den...
staram sa tu o jedno decko.
Tu to maju zeny podstatne jednoduchsie, este aj v TV su normalne baby, tucne, chude, starsie, mladsie, pekne i tie nie moc, chodia oblecene, aby sa citili pohodlne a nie ako na to nasom Slovensku, kazda druha je zakomplezovana a ani sa necudujem. Uz len v nasich TV ake su baby. A ked ma nejaka 35, tak je stara...a tak mozem pokracovat
Banky { pre mna sok} na Slovensku sa musite snazit, aby ste nasli babu nad 35. Tu? vestkych vekovych skupin, ziadne predpisanw uniformy, kazda v com sa dobre citi a kludne v narodnych handrach. {myslim napriklad indicke, moslimske saty }NO problem.
Uz sa mi nechce pisat... A uznajme si same, ako same dokazeme ohovarat zeny navzajom, aka je ktora tucna, ako sa oblieka,,,,, a pod.
DADA a co porabas v kanade? Daj tip:-) Uz ma to tu nebavi. Brigadujes ci pracujes?
A odpoved k teme : ano, presne je to o tom, ze zo vsadial sa tlacia chude baby.A nebudeme snad vytrcat z davu:-(((
ja vytrcam, na a co!!
to je velmi jednoduche.. vsade v TV, filmoch a pod. do nas tlacia co je sexi, a predsa chlap nepojde s babou co nie je SEXI {tak ako to hlasia media{. mozno pred 100 rokmi, by sa za nejakou chudou ani neotocili.
Tak ako baby sa trapia s 3 kg nadvahy, pred 100 rokmi mali 20 kg viac a boli happy, ze nie su chude. Takze vsetky tucne baby pockajte nejakych zase 100 rokov alebo chodte do Ameriky a budete hviezdy. Som v Canade, a moje komplesy s miernou nadvahou vystupenim s lietadla zmizli.
Preto,lebo skoro každý muž sa radšej otoci po dakej stihlejsiej babe,ako po dakej nepritazlivej obeznej.Akoze nic proti nim nemam,su to urcite skveli zabavni ludia,ale pritazlivejsia je stihla.Je viac sexi,krasne nohy,krasny zadok...
Mno, to je asi relativne, nie? Niekto by povazoval napr.mna za neskutocne tucnu, iny za uplne v pohode (mam 160 cm a 57 kg). Chalani, odkedy je pre vas holka "baculata"? Musi to byt nadvaha, alebo je to len o tom, ze uz skoro netrcia kosti? Neviem... Mne osobne pripadaju viac sexi zeny s plnymi tvarmi - myslim tym tuk na spravnych miestach - tzn nejaky na prsiach, nejaky na zadku...nie tucne zeny, ale nie vychrtnute. Ak by som mala absolvovat "nieco" so zenou, tak by ma urcite viac vzrusovala taka pekne tvarovana :)
a co je povazovane za baculku?
lebo maju menej ladne krivky? lebo instinktivne citime mozne zdravotne rizika z nadvahy? lebo pri kritickych situaciach su menej vykonne (pomalsie bezia, tazsie ich muz zodvihne ked treba...)? neviem, proste su menej pritazlive...