Nemám orgazmus!

Eviku777

orgazmus dokazem dosiahnut len klitoralny, potrebujem vsak dlhsiu predohru a dlhsie milovanie a taktiez suhru a poznanie sa s partnerom. Ja som nikdy nemala nejake jednorazovky, len dva dlhodobejsie vztahy a v kazdom trvalo dost dlhy cas kym sme svoje tela navzajom dokonale poznali a dosiahla som orgazmus.

ahjaj

a koľko máš rokov? Ako dlho žiješ intímnym životom? Ako dlho je to ten istý partner? Ako často ste spolu? Aj sa pri intímnom styku cítiš nepríjemne? To Ti absencia orgazmu veľmi prekáža, necítiš sa pritom príjemne uvoľnene a krásne aj keď bez vyvrcholenia? Odpoveď na Tvoju záležitosť záleží od týchto faktorov.

Jovanka

baby skuste durex intense kondomy a lubrikant orgasmic zo superlove a myslim si ze nie je nic silnejsie a privolavajuce oragazmus lepsie a to som toho vyskusala dosttt

terini

Mala som rovnaký problé, kúpila som si na eros.sk vibrátor na klitoris, je to značka BOOM, je ružový a dobre tvarovaný. Orgazmus som mala hned

hosaro

Pomohájú na to tri veci
1.Treba mať mokrú vagínu
2.Na orgazmus pomaha zelenina,mäso,kokos,ananás,morské plody
3.Niekoho si predstav
Uvidíš ty to dáš verím ti
A je pravda že 3,5% všetkých žien na svete nedokáže mať orgazmus

Galapagos

@embryo: ja mam Multi Handy jednoducho som kopírovala a dala sem :) si myslíš že som to Z PC z jednej strany na druhú prepisovala? Ne nee

Patrik ORGIE

nic nenacvicujte vsetko robte tak ako to ide pri milovani kazdodenom tu je rada ktoru som uz raz pisal najprv partnerka a az tak partner sa ma vyvrcholit ,chlapi berte ohlad najprv na partnerky a az tak na seba a to je odpoved na cele ohladom orgazmu,

Galapagos

Zažiť najväčšiu extázu môže byť o to zložitejšie, ak do cieľa až tak veľa do cieľa nechýba...

O čo horšie by nám bolo bez neho a ak ste ho ešte nedosiahli, priznajte sa, chcete ho, pravidelne, stále, veľa. Reč je o orgazme, vrchole, extáze, stave, keď sa vám od slasti prevracajú očné bielka a nekontrolovane mykajú stehenné svaly. Predstieranie, to sa už nenosí, dnešní chlapi vás okamžite odhalia. Nakoniec, komu záleží na tom, aby mal radosť len on? Posteľ je jediné teritórium, kde máte právo aj na trochu egoizmu. Kým dosiahnuť klitorisový orgazmus nie je až také zložité, štyridsať percent žien sa nikdy neprebojuje k pocitu, ktorý zažijete pri vaginálnom orgazme. Prečo je to tak? Vrhli sme sa na dosť hrboľatú a občas vibrujúcu cestu hľadania vaginálneho orgazmu za vás a zisťovali sme, čo naozaj funguje.

Chcete vlny alebo výbuch sopky?

Šťastné vaginálne orgazmičky tvrdia, že tento vrchol je iný, trvácnejší. Hovorí sa, že dráždením klitorisu dosiahnete pocit podobný erupcii sopky, prudký a výbušný, pri vaginálnom prichádza vrchol v podobe teplých vĺn, ktoré sa vám prelievajú celým telom. Ak teda túžite po dobrom vlnobití, máte šancu. Nebudeme sa teraz baviť o veľkosti funkčného nástroja, ktorý by vám mal pomôcť, to totiž nemáte vo svojich rukách. Nielen muži tvrdia, že ani rozmer XXL nezaručí extázu. Intenzívnejšie zážitky budete mať, ak si spevníte panvové dno. A to sa, žiaľ, nedá inak ako cvičením.

Keďže sme všetko ženy vyťažené, ak vieme ušetriť čas, je to len výhoda. Ideálne sú preto Kegelove cviky. Sú úplne nenápadné, môžete pri nich sedieť, ležať aj stáť, kráčať do práce či sedieť v autobuse alebo na porade. Samozrejme, grimasy, ako keby ste išli porodiť, by ste si mali pri ich cvičení odpustiť. Kegelove cviky sa odporúčajú nielen orgazmuchtivým ženám, ale aj po pôrode a pri problémoch s močovým mechúrom. Opis týchto cvikov sa vám môže zdať veľmi zábavný až absurdný, máme však odskúšané, že ozaj fungujú!

Pri prvom cviku by ste si mali predstavovať, že je vaša pošva výťahovou šachtou. V mysli si ju rozdeľte na niekoľko poschodí a imaginárnym výťahom postupujte od najvyššieho poschodia až dole a zase naspäť. Pri druhom cviku ide o výdrž. Svaly zadržiavajte na niekoľko sekúnd, ideálne tri až päť. Vaša výdrž sa bude časom zlepšovať. Tretím cvikom je, naopak, zaťahovanie svalov, akoby ste ich chceli vytlačiť smerom dolu. Potom ich opäť stiahnite. Odporúča sa denne zvládnuť až dvesto opakovaní, čo sa na začiatku môže zdať šialené, no postupne vám to pôjde čoraz lepšie.

Isté varietné umelkyne, ktoré dokážu z vagíny strieľať loptičky a podobné iné „chuťovky“ asi nenapodobíte, ale o to vám predsa ani nejde, však? Ak si nájdete počas dňa chvíľku aj na normálne cvičenie, ktoré by vám počas sedenia v kancelárii asi neprešlo, približujete sa čoraz viac k vysnenej orgazmickej méte. Marie Monahanová, známa cvičiteľka pilatesu, vypracovala špeciálnu sériu cvičení, ktoré sú veľmi efektívne práve pri honbe za vrcholovými zážitkami.

Poraďte sa s vibrátorom… alebo so Stingom

Ak poctivo cvičíte, máte pevné panvové dno a vytrénované vaginálne svaly, už vám veľa nechýba. V tomto štádiu už treba chytiť partnera, skočiť do perín a experimentovať a hrať sa. Či dosiahnete orgazmus, to závisí aj od psychiky a ak pôjdete na to vystresovaná s obavami, či vám to konečne vyjde, buďte si istá, že nie! Len žena, ktorá dokonale pozná svoje telo, je schopná zažiť taký orgazmus, ktorý ju vystrelí až do vesmíru. Na tréning vaginálneho orgazmu však treba pomôcku. Mnoho sexuológov sa zhoduje, že to je najlepší spôsob, ako si otestovať, či je vám vaginálny orgazmus súdený, alebo... Smola.

Ale ak nechcete, aby medzi vás vstupoval niekto tretí, hoci nemá vysoké ego a je z umelej hmoty, skúste tantru. Nedá na ňu dopustiť mnoho celebrít, medzi nimi aj Sting, ktorý ju objavil pred vyše dvadsiatimi rokmi. Tento šesťdesiatnik sa vďaka nej vraj miluje až osem hodín denne s prestávkou na jedlo. Je otázne, či mu to veríte, no ak by ste to navrhli vášmu ťažko pracujúcemu chlapovi, asi by si poklepkal po cele, či ste sa úplne nezbláznili. Tantrický sex má však niečo do seba a keď neustále niečo oddaľujete a napínate, raz to vybuchnúť musí.

A treba vám to vôbec?

Návodov na hľadanie bodu G ste už určite čítali mnoho. Niektorí ho hľadajú celé roky ako stratený poklad a bez výsledku. Ono to totiž nie je vždy len o správnych gombíkoch, ktoré treba stlačiť. Pravda je taká, že nás ženy milovanie so svojím, občas aj s cudzím chlapom baví. Vaginálny orgazmus-neorgazmus, ak nie je chlap úplné drevo a nevyrezali mu jazyk a neodsekli prsty, uspokojí vás aj bez tých povestných teplých vĺn. Nielen dobrodružné povahy totiž majú radšej výbuch sopky ako čľapkanie sa na vlnách. Dokonca známa sextrénerka Julia Gaia Poupetová tvrdí, že samotný vaginálny styk je z hľadiska anatomických dispozícií ženy celkom neefektívna cesta, ako ho dosiahnuť.

Vraj je to, ako keby ste chceli doviesť muža k orgazmu dráždením semenníkov. Nie je to síce nemožné, ale môžete sa na tom ozaj namakať a istota veľkolepého finále nikde. Podla väčšiny gynekológov a pôrodných asistentiek je každý orgazmus dobrý a ak sa vám darí nejaký dosiahnuť – buďte len rada. Mnoho žien nemá to šťastie a dali by všetko za to, keby mali aspoň nejaký. Celú teóriu o ceste na vrchol totálne odrovnal známy český sexuológ Radim Uzel, ktorý tvrdí, že ak sa vám ho nepodarilo zažiť do tridsaťpäťky, už sa o to ani nepokúšajte. Povzbudivé, však? My vám radíme opak. Pokúšajte sa, hrajte sa, bavte sa a milujte sa. Ono to už príde samo a pokojne aj po päťdesiatke.

Cvik 1: STOLÍK

Sadnite si na zem s nohami pokrčenými v kolenách, chodidlá položte na zem v jednej úrovni s bokmi. Oprite sa o ruky tým spôsobom, že si ich dáte za chrbát a prsty budú smerovať dovnútra. a) Zdvihnite zo zeme boky a zadok, narovnajte ruky tak, aby ste mali trup a stehná rovnobežne so zemou. b) Váha vrchnej časti tela spočíva na ramenách. Vydržte v tejto polohe niekoľko sekúnd, potom cvik znovu zopakujte.

Cvik 2: DO SEDU

Ľahnite si s vystretými nohami a špičkami, ruky vystrite do výšky. a) Stále s vystretými rukami pomaly zdvíhajte trup zo zeme, dávajte si pozor na to, aby ste mali pevný, vystretý chrbát. b) Vyrovnajte hlavu, aby ste mali bradu rovnobežne s hrudou a pomaly sa vráťte do pôvodnej polohy. Zopakujte desaťkrát.

Cvik 3: NOŽNIČKY

Ľahnite si na zem s rukami pozdĺž tela. Nohy zdvihnite dohora. Špičky majte jemne vystreté. Súčasne zdvihnite hlavu aj ramená zo zeme, švihnite jednou nohou smerom k tvári. Chyťte ju pevne oboma rukami a druhú nohu priblížte k zemi. Nohy tak budú tvoriť písmeno V. Pomaly sa vráťte na začiatok, potom vymeňte nohy. Cvik znovu zopakujte.

Cvik 4: AKO SVIECA

Ľahnite si na zem s rukami pozdĺž tela, nohy vystrite smerom dohora kolmo k podlahe. S vystretými spojenými nohami pomaly vydýchnite a napnite špičky tak, aby ste nedvihli panvu zo zeme. Pri nádychu sa pomaly vráťte do pôvodnej polohy. Zopakujte.