nezvycajna bolest zuba

Príspevok v téme: nezvycajna bolest zuba
mato21

dobry den vsetkym, prosim o nejaku dobru radu v oblasti bolenia zuba jedna sa o horny zadny zub presne neviem ktory problem spociva v tom ze zub zacina pravidelne vo vecernych hodinach a co sa mi zda za nezvycajne bolest sa vygraduje pocas zaspavania a ztohto dovodu uz nemozem spavat kedze som vzdialeny od domova nemam moznost vyhladat odborneho stomatologa a tak to riesim zatial tym ze obmedzujem spanok co sa odzrkadluje pocas pracovnej doby, skusal som aj spat pocas dna ale bolest prisla ajtak akonahle zacinam zaspavat prebudi ma bolest tohto zuba takisto som skusal spat aj posediacky ale situacia sa opakovala neviem si to vysvetlit a preto vas prosim o neaky radu, skusal som to riesit aj liekmi nurofen ibuprofen ale nezaberaju dakujem..

kat2611

cawte aj mna boli zub na spodnej sanke odzadu druha stolicka aj mi ho zubarka robila ale aj tak boli mi ho nehala otvoreny a dost boli poradte mi co si mam nan dat prosim

dubka

Matko, bud tam mas mega kaz, a uz je to v stadiu zapalu a hnisu, alebo ti rastie zub mudrosti a vtedy uz boli vsetko, a vsetky zuby. 1 ibalgin 400 si mozes na noc vzdy dat, pomoze, ver mi, do pol hodinky zaberie, najlepsie je si ho dat pred spanim pretoze cez noc mas telo na 80perc. uvolnene a preto je bolest mensia.sprav ako ti vravim a uvidis ze sa to zlepsi, je to sice svinstvo, ale na tie 3 tyzdne kym prides domov, sa ti nic nestane, Držim palce. Peta

aljoska

No možno je to tak.Tak ti držím palce a prajem aby si sa aspon trocha vyspal.Ja viem čo je to nespat kvoli zubom,prežila som nejednu takú noc.

mato21

no to som aj predpokladal natolko som domyslavy ale ked to pomaha a inej cesty niest ta bolest je priserna a spanok predsa potrebujem je to lendocasne riesenie ale aj tak neviem ci mito vydrzi a ci tam nie je diera to neviem sam posudit podla dotyko a z bokov to v zrkadle vyzera v poriadku ale tusim ze tam je blomba mne sa zda ze sami tlaci novy zub bo v mladosti som mal fixny strojcek a trhali mi 4 zdrave zuby a narastli mi uz 4 nove co je paradox tak predpokladam ze aj ten piaty sa chysta inac dakjem za rady

aljoska

Nuž ibubrofen s pivom by som moc nekombinovala.Samotný ibubrofen je dost velke svinstvo,čo zatažuje pečen a ešte ked to skombinuješ s alkoholom.Radšej neexperimentuj.Až pojdeš domov,na zuby velmi dobre zaberá Novalgin,tak si ho daj predpísat,alebo kúp aby si mal nabudúce.

mato21

no dakujem za rady velmi si to vazim je pravda ze mi tu nikdo nevi do ust ale preto sa obraciam ku vam dobrym dusiam preto lebo nemam inu moznost , zatial som to vyriesil ibuprofenom a pivom pred spankom dufam ze to nebude mat nejake vazne dosledky notabene mohli by ste mi napisat. dakujem

aljoska

Keby ti rástol nový zub,to by si nemal až také bolesti.Ked si lahneš,vtedy sa ti prekrví hlava a preto zuby v noci bolia.Niečo podobné som žažila pár krát aj ja,ale s tým s rozdielom,že ak som si sadla tak zub prestal boliet.No neviem ti poradit,jedine tie studené obklady.Podobný problém mal syn,tiež mu nezaberali už lieky a kvoli tomu prišiel o týžden skor domov,tiež je v zahr.

Najčítanejšie články