Civava

nikaroxy

Ahoj aj nasa civava teraz plzne, ale riadne. Problem je ze neviem cimju vycesavat, je kratkosrsta a uz som jej kupila 2 kefy - s jednou som sa uplne sekla, lebo vraj je to na blsky a druha je uplne neprakticka lebo je na dlhu srst. Poradte.

martina500

My mame doma tiez malu civavku-ma 5 mesiacov.Povodne sme chceli kupit yorkshira ale nakoniec sme sa rozhodli pre civavku :))Je naozaj zlata,poslusna dokonca prvu noc u nas ani neplakala.Rychlo si zvykla.Pisali ste ze civavy su agresivne ale to nie je pravda.Skor by som povedala ze yorkshiri su agresivni,ale nie vsetci samozrejme zalezi od vychovy :))

niki222

baby aj vase civavky su take pazrave?:)))) moja by zjedla vsetko mozne...davam jej papat trikrat denne vo velkosti vzdy polievkovej lyzice....ale ona stale pyta a knuci....

dedy

inac civavy su dost divne psy clovek ich nevyslachtil pre nieco konkretne ako vacsinu psov ale proste ich dovod vyslachtenia nie je znamy a
inac su to dost ustekane psy, ktore sa dost vela veci boja a na vela veci stekaju

Nikuska91

aj ja mam malu civavku a ani na sekundu nelutujem,ze sme si vybrali prave ju!Je to podla mna idealny havinko!Chrup,nechrup..je to take dolezite??Aj moj havino je velmi ustekany,uz od mala...s tou kamaratkou sa urcute spriateli,ale pripravte sa,ze stekat bude aj tak..su to velmi zurivi psy..ale zaroven by sa pre pana aj obetovali!Ked ho budete co najviac vodit medzi ludi,tak to bude podla mna urcite lepsie..nech si zvikne!

niki222

takze uz mam doma svoju civavku...lilusku - bambulku:-) vravime jej tak aj tak:-)vsetko je oki....len mam jeden problem ked ju idem vyvencit von chodievam aj so susedkou,no a moja civavka hned ako ju uvidi (oni maju shi-tzu) sa rozsteka cela sa zacne triast vrci a hned by sa do nej pustila,narozdiel od druhej ktora je uplne v klude.co mam robit aby sa s nou skamaratila? myslite ze cas to spravi?