láska ku kamošovi

Príspevok v téme: láska ku kamošovi
cameron

:(( zaľúbila som sa do môjho dobrého kamoša..máme sa veľmi radi ale ja ho fakt ešte aj ľúbim..minule sme si trochu vypili a keďže bola zima tak sme sa k sebe vkuse túlili a objímali sa...keď sme sa lúčili tak mi prvýkrát v živote dal pusu na líce a hneď na to aj na pery..ale len pusu nie bozk..a celý čas sme sa držali za ruky...proste to vyzeralo akoby sme spolu mali niečo viac..no ale stále sa o mne vyjadruje ako o super kamoške..a neviem či chce niečo viac..stále hovorí že sa na mňa veľmi teší, zajtra sa máme stretnúť a naplánovali sme sa aj stretko cez víkend ale nevim či len ako na kamošku...pritom keď som mala ešte nedávno priateľa tak si veľmi držal odstup a keď sme sa rozišli tak bol úplne iný...chalani /alebo aj baby/ čo myslíte, môže to byť znamenie že má záujem? prosím...povedze svoj názor...ja myslím len na neho a neviem to dostať z hlavy..

cameron

ahojte ja len chcem povedať že včera sme boli von a jedna moja dosť čerstvá kamarátka sa s ním rozprávala a on potom prišiel za mnou a povedal že si vďaka nej vlastne uvedomil že ma ľúbi len sa bál že si pokazíme kamarátstvo tak bol ticho..takže to vyzerá dosť dobre :)

samko r.

Pokiaľ je to dobrý, spoľahlivý kamarát, tak sa oplatí ho mať. Veď u manželov je pojivo manželstvo a láska, ktorá však časom sa vytratí. Ale u kamarátov ktorí sa zoberú je ešte kamarátsvo, ktoré je asi najtrvalejšie. Ale ako hovorím, musí byť úprimné.

surfer852

Myslím že sa do tejto situácie dokážem celkom dobre vžiť. Mám kamarátku... vééééľmi dobrú kamarátku, nevymenil by som ju za nič. Z a4 roky čo sa poznáme sme prešli aj stavmi, kedy sme sa nebavili, aj stavy ked sme si radilo ako dalej, učili sa spolu do školy. Ale vždy to bolo len priateľstvo. Raz sa nám však naskytla ideálna šanca na bozk. Bola o tom téma, boli sme sami, hrala hudba. Neurobili sme to a ja to dodnes neľutujem. Ten bozk by som bral ako záväzok na vzťah a povedal som si že Priateľstvo môže byť viac ako Vzťaj dvoch zaľúbených. Odvtedy som prešiel pár babami, ona pár chalanmi, a vždy vieme že sme tu jeden pre druhého. Dokážeme sa baviť o hocičom :D Ak by sme sa rozhodli pre vzťah OK, ale teraz určite nie. Sme vynikajúci priatelia a to je pre oboch to najpodstatnejšie... a vážime si to.

cameron

no viem že on keď má kamošku tak s ňou zvykne ísť ruka v ruke ale nevim ako si mám vysvetliť toto...aj tie pusy..ešte som nikdy nevidela že by to urobil...a že mu je so mnou krásne..ja nevim buď má zvláštne predstavy o kamarátstve alebo sa mi snaží niečo naznačiť..a ešte k tomu mi dnes hovoril, že on vlastne nikdy nevidí keď ho baba chce...že nevie ako si to má všimnúť...možno som si len domýšľala ale pripadalo mi to akoby mi povedal, že dievča, rob niečo ak máš záujem lebo ja som z tohto jeleň..

salkova

ahojte.ja mam na to svoj nazor ze take priatelstvo neexistuje.blizke priatelstvo je urcite z jednej strany laska.a to je zle ak je len z jednej strany.to prinasa nestastie.