:(( zaľúbila som sa do môjho dobrého kamoša..máme sa veľmi radi ale ja ho fakt ešte aj ľúbim..minule sme si trochu vypili a keďže bola zima tak sme sa k sebe vkuse túlili a objímali sa...keď sme sa lúčili tak mi prvýkrát v živote dal pusu na líce a hneď na to aj na pery..ale len pusu nie bozk..a celý čas sme sa držali za ruky...proste to vyzeralo akoby sme spolu mali niečo viac..no ale stále sa o mne vyjadruje ako o super kamoške..a neviem či chce niečo viac..stále hovorí že sa na mňa veľmi teší, zajtra sa máme stretnúť a naplánovali sme sa aj stretko cez víkend ale nevim či len ako na kamošku...pritom keď som mala ešte nedávno priateľa tak si veľmi držal odstup a keď sme sa rozišli tak bol úplne iný...chalani /alebo aj baby/ čo myslíte, môže to byť znamenie že má záujem? prosím...povedze svoj názor...ja myslím len na neho a neviem to dostať z hlavy..
láska ku kamošovi
ďakujem vám za reakcie...dnes som s ním bola zase..celý čas sme boli k sebe pritúlení..zas mi dal pusu na rozlúčku..na líce..a napísal mi na nete že mu je so mnou krásne...tak lepšie sme sa spoznali asi pred 2 mesiacmi..bojím sa niečo podniknúť ale zdá sa mi že z oboch strán je to také flirtovanie..
Cameron vyckaj na iniciativu z jeho strany.
Ja by som pockala kym on neurobi prvi krok :-)) Skus byt trochu koketna...
Tak to je tazke.Ked nieco podniknes a on to tak nemysli,tak stratis najlepsieho priatela.Len je otazka,ze ty do kedy vydrzis takto.Musis sa rozhodnut,ze ho ako chces:ako kamarata ci nieco viac.Radsej trosku pockaj,kym sa vsetko upokoji.Spravaj sa akoby nic. A od kedy ste dobry kamarati?