Cawte,nikdy som si nemyslela,ze ma moj problem dozenie az sem,ale casto mam nafuknute brucho,strasne citlive a bolave,velmi zapachajuce a hlucne vetry,hlavne vecer,strasne zdravo sa stravujem,momentalne skusam aj DIDU,ale nejak asi nepomaha,kto ma podobny problem,alebo radu??
TRAPAS- vetry
agina-caw,a ty s tym mas nejake skusenosti, myslim,ze dnes a vyberiem do lekarne...
Ved skus to, co ti poradil RNG.
no,a vcera zase....cely den som musela stiskat ritku a zadrziavat to v sebe,vecer som mala take citlve nafuknute brucho,ze som sa ledva hybala.....a stolice taktiez nikde....asi zomriem na toto :(alebo prestanem jestY? taka som uz zufala...
:) :) :) pekne povedane...tak do bojaaaaaaaaa
Cize Dida je prostriedok na regulovanie bakterii v crevach, nie zly ale hrozne drahy.
Podla mna najlepsie sa crevna kultura ozdravi vymetenim psyliom a nasadenim masivnej davky probiotik
To ale problem kvasenia v zaludku neadresuje.
Nafukovanie je len najmensi problem zleho travenia.
Nasledky su zla absorbcia, podvyziva, znizena imunita a regeneracia, predcasne starnutie=strata kolagenu=vrasky+strata kostnej hmoty=osteoporoza.
Samozrejme to trva niekolko rokov, kym sa telo znici, takze to lekari pripisuju "normalnemu starnutiu"
Vetry su len fanfara oznamujuca, ze sa treba pustit do boja o dobre travenie, hahaha.
RNG-no,ja viem,co obsahuju,ja ich uz papam,len som chcela,ze ci nemas nejake skusenosti a ohlasy....
Na DIDA
Reinforce your diet with DIDA. A cinnamon and herb complex of cinnamon bark oil, fennel oil, oregano, thyme, cloves, cardamom and garlic taken as a course of 2 tablets daily with a meal for 45 days and 1-2 tablets a day thereafter for maintenance.
Apart from cinnamon bark oil, oregano, garlic, cloves, cardamom and olive leaves which suppress overgrowth of Candida Albicans to maintain a healthy Candida Albicans balance, DIDA also contains Thyme and Marigold for their Antiseptic properties and Peppermint and Fennel for their Carminative properties.
uhmm,super...zacnem patrat,dakujem..este otazocka,co si myslis o pripravku zvanom DIDA?
Zavarana cvikla nema ziadne enzymi, len surove jedla mozu mat enzymi.Takze ich nehladajte ani v konzervovanych jedlach alebo stavach.
Betain HCl je kysly vytazok z repy/cvikle(beets).
Dochadza vo forme 400 mg tabletiek, beries 1-4 podla velkosti jedla.
Bielkoviny(masa, syry) jes najskor, ked je kncentracia kyselin v zaludku najvacsia.
Salaty a polievky neskor, aby si si nerozriedila kyseliny potrebne na rozlozenie bielkovin.
V mojich doplnkovych obchodoch planujem mat celu seriu enzymatickych prostriedkov.
Spytaj sa tam na betain a ine enzymi, poslal som nejake na schvalenie.
Enzymi z papaje su uz schvalene, ostatne sa musite informovat u predavacky, ci ich vedia zohnat.