Nespím, ale nemôžem sa hýbať.

kika111

toto sa stavalo aj mne,bolo to strasne,vecer som sa bala ist spat,bolo to ako keby som bola v kome,pocula som vsetko,vnimala,ale nemohla som sa ani pohnut ani nadychnut.chcela som ist k lekarovi,ale vravim si,ked mu to poviem pomysli si ze si hadam namyslam,som rada ze niesom sama ktorej sa to stalo,lebo ja som si uz namyslala ze mam v hlave nador a podobne.tento rok sa mi to nestalo ani raz,myslim ze su to nervy stresy,dufam....

damaxy

neviem ako by som to nazvala ale mne sa stávalo toto,že som si lahla a zo spánku som sa prebudila na klopanie na dvere,zvonček,alebo telefon.To som mala len zdanie.Neviem prečo ale zásadne takýmto veciam nepridávam význam,myslím že to boli zvuky,ktoré nemám rada a takto mi to podvedomie pracovalo.Potom som mala mobil ten má iný zvuk a stávalo sa že som počula ten starý telefon dlho.Také je moje vysvetlenie.Myslím ,že do čistého myslenia sa také veci nedostanú,najlepšie nechat to tak.Ja veci medzi nebom a zemou neriešim.

wewerka

nechcem zbytocne hovorit zle veci, ale citala som par knih o ciernej magii a zle posobenie roznych sil moze vyvolat pocit, ako keby ti niekto klacal na hrudi...

marfuška

Duna,neviem či si počula niečo o tom čo je to "nočná mora". Vtedy sa Ti zdá akoby Ti niekto sedel na hrudi, tlačil,vnímaš okolo seba veci a nemožeš reagovat.Mne sa to tiež stáva, ale nemyslím si že je to nejaké nebezpečné.Ono je to asi ovplyvnené tým, čo človek prežije,stresmi a pod.Naposledy sa mi stalo,že som zretelne počula ako vošiel syn do izby,pritom je v zahraničí,ešte mi pekne odpovedal a ja som sa za ten svet nemohla prebrat.Zobudila som sa až na to že som vykríkla.Mne sa to dost často stáva,ked prídem z nočnej a lahnem si.Vtedy ma vie teda riadne tá "mora"pučit.A na margo Anky.Som pokrstená,myslím že stým to nesúvisí.Pozdravujem.

anka

Stalo sa to aj mne!Aj mojej sestre aj raz švagrovi!Všetko v jednom byte.Teiž som mala strach ale prišiel zvonka...Podla mna je to skuška very.Ked som sa dala pokrstiť-prestalo to.