Pri zaspávaní sa mi stane, že mám pocit dusenia, ale nedokážem sa pohnúť ani otvoriť oči. Pritom počujem zvuky z okolia ale nemôžem reagovať. Mám vtedy veľký strach. Mojej staršej dcére sa to stalo už tiež.
Nespím, ale nemôžem sa hýbať.
toto sa stavalo aj mne,bolo to strasne,vecer som sa bala ist spat,bolo to ako keby som bola v kome,pocula som vsetko,vnimala,ale nemohla som sa ani pohnut ani nadychnut.chcela som ist k lekarovi,ale vravim si,ked mu to poviem pomysli si ze si hadam namyslam,som rada ze niesom sama ktorej sa to stalo,lebo ja som si uz namyslala ze mam v hlave nador a podobne.tento rok sa mi to nestalo ani raz,myslim ze su to nervy stresy,dufam....
neviem ako by som to nazvala ale mne sa stávalo toto,že som si lahla a zo spánku som sa prebudila na klopanie na dvere,zvonček,alebo telefon.To som mala len zdanie.Neviem prečo ale zásadne takýmto veciam nepridávam význam,myslím že to boli zvuky,ktoré nemám rada a takto mi to podvedomie pracovalo.Potom som mala mobil ten má iný zvuk a stávalo sa že som počula ten starý telefon dlho.Také je moje vysvetlenie.Myslím ,že do čistého myslenia sa také veci nedostanú,najlepšie nechat to tak.Ja veci medzi nebom a zemou neriešim.
nechcem zbytocne hovorit zle veci, ale citala som par knih o ciernej magii a zle posobenie roznych sil moze vyvolat pocit, ako keby ti niekto klacal na hrudi...
Duna,neviem či si počula niečo o tom čo je to "nočná mora". Vtedy sa Ti zdá akoby Ti niekto sedel na hrudi, tlačil,vnímaš okolo seba veci a nemožeš reagovat.Mne sa to tiež stáva, ale nemyslím si že je to nejaké nebezpečné.Ono je to asi ovplyvnené tým, čo človek prežije,stresmi a pod.Naposledy sa mi stalo,že som zretelne počula ako vošiel syn do izby,pritom je v zahraničí,ešte mi pekne odpovedal a ja som sa za ten svet nemohla prebrat.Zobudila som sa až na to že som vykríkla.Mne sa to dost často stáva,ked prídem z nočnej a lahnem si.Vtedy ma vie teda riadne tá "mora"pučit.A na margo Anky.Som pokrstená,myslím že stým to nesúvisí.Pozdravujem.