Ja uz naozaj neviem

Príspevok v téme: Ja uz naozaj neviem
klara56486486

Mam priatela,sme spolu uz skoro 2roky,nas vztah je super,mame toho vela spolocneho,podporujeme sa navzajom a vsetko je ok,az na jeden velky problem,a to je to,ze nie sme spolu, niekedy sa vidime raz za tyzden,aj to je uz vela,on pracuje v tom meste,kde ja studujem,a aj tak sa nevidame,raz je to kvoli jeho praci,inokedy,lebo musi ist domov pomahat a ja mam pocit, ze vsetko ostatne len nie ja,hoci on tvrdi opak.Pracuje 4dni v tyzdni a ja mam oxvilu narodeniny a preto som ho poziadala,ze xcem iba jedno,aspon jeden den stravit spolu a on vobec netusi,ci si najde cas.naozaj,uz neviem ako dalej,viem,ze ma velmi miluje,ale len to nestaci

quixy

tak tak...treba sa tesit...aj mny sme mali vcera smutny rozhovor...a tiez si uz nemienime vycitat to ako casto sme spolu...teda ja sa pokusim byt ticho ohladom toho...:)a celkovo sme sa bavili o takych veciach, o ktorych sme sa este nebavili...podla mna plati formalka, ze akokolvek dobre pozname cloveka , vzdy sa najde nieco, co o nom nevieme a mozeme byt neskor milo/nemilo prekvapeni...som pesimistka, tak sa mi necudujte, ze tu take pisem...ale hovorim podla toho ako sa citim...som myslela, ze o tom mojom viem vsetko, poznam jeho pocity, myslienky, ale uz viem, ze nie vsetky...vzdy je tu nieco, co musime riesit...na com sa nezhodneme alebo niekedy ani nie je co riesit...lebo 95% nasich konfliktov su hluposti...

klara56486486

vcera sme mali dlhy, miestami ostry, miestami smutny rozhovor, ale nakoniec to skoncilo dobre, vysledok? no musim cakat,pokym budeme moct byvat spolu,alebo dufat, ze ked pojdem(uz konecne)na vysku(uz len 22dni a som tam opat:))ze sa to zlepsi,teraz maju v praci frmol,lebo otvaraju novu redajnu a jeho sefovia si myslia,ze clovek neexistuje,len predajna. A zajtra pride k nam,tak sa tesim, a navzajom sme sa dohodli,ze si to ,ze nie sme spolu nebudeme vycitat.Ostatnym odkazujem,teste sa stale,ked mate svoju lasku pri sebe,je to najvacsi dar.

quixy

krejzygirl, ja som s mojim hlavne vecer...cez den spolu kvoli jeho robote nemozeme velmi byt...cez den moze malokedy a aj to sa nan ho potom ocko hneva, ze len po vyletikoch chodi, pricom cez den sme spolu velmi malo...

krejzygrl

no ja som s priatelom asi 3krat do tyzdna , lebo on robi iba po veceroch.. a kazdy pondelok ma vono takze sme spolu iba jeden vecer do tyzdna, robime co mozeme ale aj tak ho to stve ze nemoze so mnou travit vecery.

quixy

viem, ze to mas tazke...mas to dokonca mozno tazsie ako ja. moj priatel ma v lete velmi malo casu. cele leto musi doma robit a cez skolu ma volno. a zase mne to trochu dlhsie mysli(myslim v skole), tak ja mam menej casu cez skolu...teraz budeme v jednom meste...mna caka nova skola - vyska a snad uz budeme spolu castejsie...zavisi to od toho, ako mi pojde skola...vidim, ze sa snazi, aby sme boli spolu co najcastejsie, ale ked mne to niekedy vazne nestaci a potom sa hnevam sama na seba, ze som na nho zla, ze mu to vycitam, ze stale len robi...boli sme len na jednom vyletiku za cele prazdniny...na dalsi uz nema cas:( o kupku ani nehovorim...ale verim, ze o chvilku uz bude lepsie...som asi velmi narocna...posledny tyzden bol lepsi...ale tento sa zase zrejme neuvidime...tak sa tesim uz na vikend:)papa

jersey

....tak toto trochu poznam....moj byvali priatel si na mna tiez nenasiel moc casu, cez semester bol na intraku, daleko odo mna a ked prisiel domov musel pomahat rodicom....a za mnou chodil o desiatej vecer aj to iba na chvilu....viem sa trochu vzit do tvojej koze.....to bolo strasne, ja hlupa som kazdy den ckala kedy pride a on nic....chapem ta ale neviem ti bohuzial poradit...

kitti

A on by chcel s tebou byvat?Aj vtedy by chodil tak casto domov? Musel by uvedomit,ze ako prva si uz ti a potom jeho rodicia.Tym nehovorim,ze nema chodit domov pomahat,ale by si uz pomali mal zviknut na samostatny zivot. A ak jemu su dolezitejsi rodicia ako ty,tal rychlo prec z toho vztahu.Natrapis potom tolko kvoli jeho rodicom,ze to aj tak nebude dobre. Su dobry jeho rodicia? Vela mu este rozkazuju?

klara56486486

jeho vyhlasenie-ale zase som ja ten najhorsi okej hmm mna netrapi vobec ze niesme spolu ale ba trapi len to nedavam najavo a vies preco??? lebo keby som sa vsetkym teraz zaoberal tak mi hlava praskne a ja sa asi roztrham hmm tak dnes aj vcera no neviem ako som to mal poriesit asi som sa mal rozkrajat alebo ja neviem co mama potrebuje pomoc ty chces aby sme boli spolu ale nie za tu cenu aby som sa ti nevenoval nemam ani kuštik volna pre seba lebo ked som v praci tak pracujem ked som doma tak robim doma a ked konecne mozem byt chvilu sam a mat klud tak ty mi zacnes robit vycitky svedomia ze sme malo spolu prosim pochop ja si chcem aj trochu oddychnut a mat od kazdeho klud ja viem ze ti to doma uz lezie na nervy a ze sa nudis no prepac ale ja ti neviem ako mam pomoct s tym ja ti neviem dat robotu aby si sa nenudila tieto slova su sice tvrde ale pravdive........dobre vies laska ze ta velmi milujem laska a spravim pre teba vsetko na svete a budeme aj spolu sice nie tak často ako minule leto ale budeme spolu milujem ta

klara56486486

moji rodicia ho poznaju, a maju ho radi, ja som u nix bola(spala)na silvestra, aj to po dlhom prehovarani a u nas by nemohol spat, "lebo co by povedali ludia" a to by hned znamenalo, ze sa idem vydavat, proste hrozne konzervativni a byvat potajomky nexcem, lebo sa nexcem straxovat, ze ma rodicia navstivia a ze ho tam najdu

vin diesel

(off-topic)
tiez som vyrastal v katolickej rodine a viem ake to tam je. (v boha verim aj vsetko to co je napisane v biblii, ale to kostola rozhodne nechodim)...
k veci - viem ake to je ked ti rodicia(mne len mama), zakazuju byvat u niekoho ineho.
vacsinou to plati len u krestanskych rodin.