Mam priatela,sme spolu uz skoro 2roky,nas vztah je super,mame toho vela spolocneho,podporujeme sa navzajom a vsetko je ok,az na jeden velky problem,a to je to,ze nie sme spolu, niekedy sa vidime raz za tyzden,aj to je uz vela,on pracuje v tom meste,kde ja studujem,a aj tak sa nevidame,raz je to kvoli jeho praci,inokedy,lebo musi ist domov pomahat a ja mam pocit, ze vsetko ostatne len nie ja,hoci on tvrdi opak.Pracuje 4dni v tyzdni a ja mam oxvilu narodeniny a preto som ho poziadala,ze xcem iba jedno,aspon jeden den stravit spolu a on vobec netusi,ci si najde cas.naozaj,uz neviem ako dalej,viem,ze ma velmi miluje,ale len to nestaci
Ja uz naozaj neviem
moji rodicia ho poznaju, a maju ho radi, ja som u nix bola(spala)na silvestra, aj to po dlhom prehovarani a u nas by nemohol spat, "lebo co by povedali ludia" a to by hned znamenalo, ze sa idem vydavat, proste hrozne konzervativni a byvat potajomky nexcem, lebo sa nexcem straxovat, ze ma rodicia navstivia a ze ho tam najdu
Poznaju ho tvoji rodicia? Ak nie,tak nech sa zoznamia. A potom pomali ist na to.Raz nech tam zostane na noc,potom cim dalej tim castejsie a potom tam zostane-tak bolo j u mna. Ked ti rodicia budu vidiet,ze nezanedbavas skolu kvolu nemu a si stastna a ze to s nim myslis vazne,tak ti asi nebudu robit napriek
a to len kvoli rodicom nemozete byvat spolu? su katolici?
ja som asi plna problemov:)mam 20rokov a extra konzervativnyx rodicov,takze spolocne byvanie, o tom mozem snivat, hoci je pravda, ze v zimnom semestri(predtym)sme boli spolu casto,lebo sme byvali na tom istom internate, asi to zase nexam tak a budem mysliet na nieco ine, na kvetinky napr.
no, teda ked to zacalo tou novou pracou, tak myslim, ze za tym nemusis hladat nic ine, ale mozno keby si sa pokusila najst si byt niekde v meste... samozrejme, ze rodinu mu zakazat nemozes...
ale mozes mu napriklad navrhnut spolocne byvanie, myslim ze dva roky uz nie je tak malo aby ste to spolu neskusili aj v jednej domacnosti, alebo nech ti aspon pomoze najst blizsie byt...
co ty na to?
zacalo sa to vsetko od januara,ked nastupil do inej prace a ja som presla z intraku na byt,kt je dost vzdialeny od jeho prace, a s tym rozpravanim neviem, my sme sa o tom snad milionkrat rozpravali a stale nedoslo k vyslednu,myslim tym, ze nemozem od neho ziadat,aby nexal pracu,alebo nexodil domov, tak co mam robit?
hmmm... vyzera to dost zamotane, asi sa s nim budes musiet stretnut a rovno nech ti do oci povie ci ma s tym stretavanim nejaky problem, alebo nedajboze za tym nie je nieco ine...
samozrejme s workoholikmi je to tazke, ale bolo to taketo aj pred rokom, alebo len teraz v poslednej dobe?
a este,ja xodim na vysku,takze zacinam az na konci septembra a on stale tvrdi,ze ked budem v meste(tam kde mam vysku a on pracuje)ze budeme castejsie spolu,ale ja si radsej uz nadeje nerobim,lebo stale som na tom velmi zle psyxicky,ked nam nevide,ze nie sme v ten den spolu,boze, predtym som nikdy taka citliva nebola,fuj
neviem co si o tom mam mysliet,niekedy mam pocit,ze by som to mala ukoncit,ale nexcem,lebo viem,ze take nieco uz nikdy nestretnem,on je vsetko to,co som xcela(ako myslim na xlapa).a to, ze robi 4dni, no, ked prave nie je na 2tyzdne niekde na sluzobke, tak hned v ten 4.den uteka domov k mamke,lebo ma pocit,ze jej musi pomahat,a pritom ma doma oca,mamu, sestru a staryx rodicov,niekedy mam pocit,ze jemu ani nevadi,ked sa dozvie,ze nemozeme byt spolu a mna ide od zlosti rozhodit,lebo som sa na neho tesila,fakt neviem,ale nemam pocit,ze ziadam vela,ked xcem jeden den,viem,ze je workoholik s tym som sa zmierila,ja keby som mohla spravim hoci co,len aby som bola s nim,fakt ho milujem.