ako to ukoncit?

Príspevok v téme: ako to ukoncit?
_velmi zufala

prosim vas pomozte,co mam robit,ked som dostala menstruaciu teraz pred troma dnami,a pondelok uz zacina skola?mam pripravene ze si obleciem minisuknu ale ked budem mat menstruaciu tak to bude tahsie.co mam robit aby mi to skoncilo?prosiiiiim poradte..aaa tampon si davat na pondelok nechcem,lebo som ich este nikdy nepouzila..a taky trapas kebyze si ho dam zle.a krv na sukni..nic moc prijemne.prosim poradte mi dakujem

_velmi zufala

NIE TYM SOM NEMYSLELA SEBA..ZE SUDIM LUDI PODLA OBLECENI..ABY TO TAK NEVYZNELO.TOT ABSOLUTNE NIE...ale taky ludia su..a verim lebo vzdy to tak je ze budem mat aj s takymi skusenosti..tak preto,aspon v ten prvy den..kaslem nato ci mam alebo nemam kramy...

cesnacka

ja si dobre pamatam, ako to na strednej chodi. nie som z nej tak davno prec. mam 21. v 1. den som mala oblecene rifle a mikinu(ako vacsina mojej novej triedy). a bolo mi sumafuk, co maju ostatni na sebe. a myslim si, ze aj im. je blbost posudzovat niekoho len podla oblecenia. to robia len povrchni ludia. a ti dufam taka nie si.

sara

moja zlatá veľmi zúfala...neviem na akú školu ideš ty...ja mám ukončenú pedagogickú-učiteľka MŠ...a učiteľky maju svoju úroveň, už si nepamätám čo som mala oblečené, ale keď máš menštruáciu a vonku nie je najteplejšie tak len si dávaj na seba pozor...zdravie je prednejšie

_velmi zufala

neviem co mi ma byt trapne..ked si to myslis prosim........ty nevies aka je dnes doba..clovek pride len trosku dajme tomu v skaredsich dzinsach a uz su septy..nevies ako to teraz na skolach chodi...

bambulo7

no odpoviem aj ja na tu otazku, ja som v prvy den na strednej mala trapny bledofialovy kostimcek heh ;-))))teraz sa na tom smejem ale na obleceni nezalezi, novi ludia sa nespoznavaju len na zaklade toho co maju oblecene (iked je jasneee ze saty robia cloveka ale len do ted doby ked si neotvori ustocka), môzes byt neviem ako krasne oblecena ale ak mas v hlavke dieru a z ust ti vychadza velke nic oblecenie to rozhodne nezachrani - toto ako neber osobne jasneee!!!!!Pochopis to ked trosku dospejes a ver mi nebude ti stacit len tych par hodin aby si si nasla okruh novych znamych, mozno nachvilu ale dôlezita je povaha... Ta celenka bude super ;-)

cesnacka

ja som teda takato v 15 nebola. nie je ti trapne?? normalne sa oblec, bud sama sebou a tak zabodujes. vies moja, aby sa tam z teba dobre nerehlili, ked sa budes drkotat od zimy. a predsa len radsej tie balerinky, nez zabky. zabky sa nosia v lete, ked je teplo a nie teraz. a k tym vlasom-je to jedno, ako ich budes mat. nie takto sa ziskavaju kamarati.

_velmi zufala

sara tak mi povedz,ako si sa obliekla na prvy den ty..nechcela si zaposobit?bolo ti to jedno?radsej by si si dala kostym nad suknou??neverim...tebe sa to teraz velmi lahko povie..ale ja idem spoznavat novych ludi..bambulo ty jo rozmyslala som aj nad celenkou..no neviem ci je nieco nad cim som nerozmyslala,ale nevyprodukovala som nic..a mozno to zaistim celenkou..xa:)