prosim vas pomozte,co mam robit,ked som dostala menstruaciu teraz pred troma dnami,a pondelok uz zacina skola?mam pripravene ze si obleciem minisuknu ale ked budem mat menstruaciu tak to bude tahsie.co mam robit aby mi to skoncilo?prosiiiiim poradte..aaa tampon si davat na pondelok nechcem,lebo som ich este nikdy nepouzila..a taky trapas kebyze si ho dam zle.a krv na sukni..nic moc prijemne.prosim poradte mi dakujem
ako to ukoncit?
rodáčka moja:-)kramy som mala na maturite, na skúškach na vysokú školu a na svadbe...čo ešte ti mám k tomu dodať:-))
myslim ze si toho dokazala nenazwala by som to "nieco"ale wjac nez doost mno .))a kde presnee?ak smjem wedjet??:)
karmen lasko id ty dakde ked mas kramy..ale nie len tak hocikde..ale na nejaky vynimocny den..len ta predstava je desna.nie to skutocnost
heh tak aspon nieco som dokazala :)))heh ale zlataaaa moja na vychode ma byt este zimsie takze :((((( inak ja tam mam korene ;-)))))
no napad nieje zly ale to by som zajtra musela vstat o 5.30..ax jaj posledny den si mosem dlhsje pospat tak radsej ostanem v postielke ha...aa ja som z vychodu.vies tuto blizsie mesto pisat nexcem,bo bywam v dost malom meste.a nahodou ked si to njekto precita..mose ma spoznat..aa aa..na dalse rizika ktore budu nasledowat radsej nexcem mysliet:)a suknu som rozhodnuta na 100%..ani mama keby namna naliehala,a newjem co este...neposluchla by som ju..ale urobila som dost welky pokrok..silonky+bunda..ceni sa too:))mno nee?xa
vieš zlatíčko to tak neide,že dnes chcem kramy zajtra nechcem a pozajtra už zasa chcem...to je správanie malého dievčatka a nie dospievajúcej slečny...buď rada,že kramy máš...a tvoje vyjadrenie o mne..dosť na hlavu divá" tiež nepasuje k tvojmu veku
aaaaale tak to som rada a ked sa posnazim podari sa mi vyhovorit ti tu suknu?? ;-))) a este z kade si?? Ja z NR a prave pozeram ze tak ako bude v pondelok ma byt aj zajtra tak co tak trosku si privstat a otestovat pocasie tak ze vstanes presne tak ako by si to urobila v pondelok a das na seba to co si chces obliect a pôjdes tak von?? Aspon pred vchod a prejdes sa chvilku aspon na cca 15 min aby si vedela co ta caka... Trosku blby napad ale vies ako to je clovek az na vlastnej kozi zisti...
no faakt..musim priznat ze skolu mam ako dost daleko..cize musim aj welmi skoro vyrazat..na co niesom zvykla..nuz ale..snad prezijem..ale urcite..dam si teda zalezat aj na tej bundicke..prehoworila si ma xaxa:)..a ted nehrozi ze zamznem :)
neblaaaaaaaazni a nejaku vycaruj lebo leto uz skoncilo a fakt hlasia zimu na len tricko okolo krku....Inak potom v pondelok na mna mysli, ze som mala pravdu ked som radila zvolit ine oblecenicko;-)))
ja wjem cenim tvoje rady bambulo....silonky si dam..nakoniec..beriem balerinky takze to by problem nemal byt...ale s tou bundou..musim este do skrine pozriet..xa