Mam 25 a prvykrat pisem na takuto stranku, ale uz neviem co robit a potrebujem poradit. Mam priatelku, ktora ma 22 rokov, je panna. Je sexi a kym mi to nepovedla, nikdy by som si to nemyslel. Ale problem je v niecom inom. Sme spolu 5 mesiacov a este sme sa spolu nemilovali. Mazname sa spolu a je to fajn, ale mne milovanie chyba. Neuveritelne ma pritahuje a ked niekde sme a ona sa na mna usmeje mam chut zobrat ju do narucia a celu bozkavat. Neviem v com je problem. Ma ma rada a ja ju. O vsetkom spolu hovorime aj o sexe. Som romantik a sviecky, ruze to je pre mne samozrejmost. Je nam spolu nadherne, ale ja neviem preco sa so mnou nechce milovat. Minulu sobotu spala u nas doma. Boli sme sami, pozerali sme dvd, potom sme si dali spolu sprchu a chalani mi daju za pravdu, ze sa to neda vydrzat ak Vas niekto nenormalne pritahuje. Odniesol som ju do postele, zapalil sviecky a ona to stopla v tom najlepsom. Povedala mi, ze to chce ale este nie teraz. Ja to nevydrzim.
Co vlastne chce? Som nezny, mily a trpezlivy ale uz to nezvladam. Kazdy den na nu myslim, na jej telo. Neviem co mam robit. Poradte mi
Ako to baby chcete?
No vdaka,nevie ci som ten pravy.Tak to je moja nocna mora.
Mozno nevie ,ci si ten pravy,mozno to neciti a preto chce este pockat
Netlac na nu,ona ked bude citit,ze to chce,tak sa to stane.Musis byt trpezlivy,alebo sa porozpravajte o tom,opytaj sa,co jej v tom konkretne brani,povedz,ze ju lubis a ze tuzis po nej,byt jedno telo,ale ze si ochotny aj dalej cakat.Mozno ma strach,ze ju to bude boliet,povedz jej,ze budes nezny .
V tom to nebude,lebo priatelka berie antikoncepciu uz dlho zo zdravotnych dovodov.A vie,ze ja nemam problem s kondomom.
...alebo sa jednoducho boji ze ostane v druhom stave.... aj ja to strasne chcem, no bojim som sa to robit prave kvoli tomu ze ostanem tehotna...a niekedy mam pocit ze uz to naozaj nevydrzim ked sa mazlime, no stale ma od sexu odradzuje myslienka ze sex skonci tak ako by sme prave nechceli...(a to som so svojim uz 10 mesiacov) ...ale tak zacinam uvazovat o HAK...
ahoj.. no proste panna... potrebuje citi u teba doveru bud k nej viac pozorny ci mviac bude na tebe vidiet ze ju cches dostat do posteel sexu sa nedockas:Dtak skoro.. takze skus sa zameriat na ine veci ...nejako jej dokaz ze ju milujes kym nebude chciet sex a to podla mna vtedy uz bude aj chciet:D
Nie je to o viere, o tom,ze chce pockat do svadby s tym to nema nic spolocne.S rodicmi ma super vztah,bavia sa o v pohode o sexe.Nema ziadne zle zaztiky z detstva s tym to absolutne nesuvisi. Ma ma rada a chce to, stele mi to hovori. Ale pre mna je to uz dlho cakat 5 mesiacov,lebo ma neskutocne vzrusuje.
zufaly vydrz este, netlac na nu ked sa na to este neciti... uvidis, ze ta prava chvila pride a bude to krasne, budes rad, ze si cakal. ja chodim s priatelom 9 mesiacov, bola som panna, on uz skuseny, netlacil na mna. prvy krat sme sa milovali po pol roku a vobec nelutujem, ze som tak dlho cakala a ani on:) urcite tuzi aj ona po tebe, neboj... len si este nie je 100% ista, to je normalne... vydrz este! bude to krasne, drzim palce a pevne nervy:)
možno to nechce UZ po 5 mesiacoch...skus počkať...VYDRZAT...a pride aj to...a možno to chce až po svadbe...nie je silne veriaca?možno je to aj tym...ale potom by sa s tebou len tak nesprchovala...skus počkať....ak ju ľubiš...