Ako to baby chcete?

Príspevok v téme: Ako to baby chcete?
zufaly

Mam 25 a prvykrat pisem na takuto stranku, ale uz neviem co robit a potrebujem poradit. Mam priatelku, ktora ma 22 rokov, je panna. Je sexi a kym mi to nepovedla, nikdy by som si to nemyslel. Ale problem je v niecom inom. Sme spolu 5 mesiacov a este sme sa spolu nemilovali. Mazname sa spolu a je to fajn, ale mne milovanie chyba. Neuveritelne ma pritahuje a ked niekde sme a ona sa na mna usmeje mam chut zobrat ju do narucia a celu bozkavat. Neviem v com je problem. Ma ma rada a ja ju. O vsetkom spolu hovorime aj o sexe. Som romantik a sviecky, ruze to je pre mne samozrejmost. Je nam spolu nadherne, ale ja neviem preco sa so mnou nechce milovat. Minulu sobotu spala u nas doma. Boli sme sami, pozerali sme dvd, potom sme si dali spolu sprchu a chalani mi daju za pravdu, ze sa to neda vydrzat ak Vas niekto nenormalne pritahuje. Odniesol som ju do postele, zapalil sviecky a ona to stopla v tom najlepsom. Povedala mi, ze to chce ale este nie teraz. Ja to nevydrzim.
Co vlastne chce? Som nezny, mily a trpezlivy ale uz to nezvladam. Kazdy den na nu myslim, na jej telo. Neviem co mam robit. Poradte mi

zufaly

To co robi ona mne je nasa vec,takze nemam chut zachadzat do detailov.Byt menej romanticky?Nam ta romantika vyhovuje,obom.Dnes vecer bude spolu sami.Vcera vecer som jej volal a povedal jej,ze sa na nu velmi tesim,na vsetko a ona mi povedala,ze po mne velmi tuzi.Tak uvidime dnes vecer.Dnes je to presne 5 mesiacov 2 tyzdne,co sme spolu.

zufaly

Nechcel som to tu napisat,ale prstujem ju, robim jej to jazykom a vsetko je nadherne. Ja na nu netlacim,vie,ze ma cas.Ale viete ake je strasne ked pri mne lezi naha?

heureka

no podla mna by si tiez este mal pockat aj ked ti to robi problem..a mozno by si sa mal naozaj odputat od toho vsetkeho..aspon sa pred nou tvarit ze nato nemyslis stale..lebo ju mozes vylakat a ona si zacne mysliet ze na nu tlacis...fakt tak radsej este vydrz...a uvidis ze sa nakoniec dockas :) drzim palce

miri5

Tak som si predstavila seba na jej mieste,ja som sa s priatelom vyspala po troch mesiacoch,bol moj prvy,bala som sa,ale som to chcela,chcela som byt jeho.Jej problem moze byt,ze si este nie je ista,ci sa ti chce oddat.Ale mozno je len problem,ze ma strach ,opytaj sa jej,co jej brani,coho sa boji.