Mam 25 a prvykrat pisem na takuto stranku, ale uz neviem co robit a potrebujem poradit. Mam priatelku, ktora ma 22 rokov, je panna. Je sexi a kym mi to nepovedla, nikdy by som si to nemyslel. Ale problem je v niecom inom. Sme spolu 5 mesiacov a este sme sa spolu nemilovali. Mazname sa spolu a je to fajn, ale mne milovanie chyba. Neuveritelne ma pritahuje a ked niekde sme a ona sa na mna usmeje mam chut zobrat ju do narucia a celu bozkavat. Neviem v com je problem. Ma ma rada a ja ju. O vsetkom spolu hovorime aj o sexe. Som romantik a sviecky, ruze to je pre mne samozrejmost. Je nam spolu nadherne, ale ja neviem preco sa so mnou nechce milovat. Minulu sobotu spala u nas doma. Boli sme sami, pozerali sme dvd, potom sme si dali spolu sprchu a chalani mi daju za pravdu, ze sa to neda vydrzat ak Vas niekto nenormalne pritahuje. Odniesol som ju do postele, zapalil sviecky a ona to stopla v tom najlepsom. Povedala mi, ze to chce ale este nie teraz. Ja to nevydrzim.
Co vlastne chce? Som nezny, mily a trpezlivy ale uz to nezvladam. Kazdy den na nu myslim, na jej telo. Neviem co mam robit. Poradte mi
Ako to baby chcete?
A koko ste mali rokov?
Dnes je moja priatelka sama doma a pozvala ma k sebe spinkat.No uvidime ako to dopadne.Kedy ste sa milovali s pannou chalani po akej dobe?
Clovece obdivujem ta, ja by som 5 mesiacov nezvladol. Fuuuuu to chce pevne nervy...
ako to tu uz bolo napisane trpezlivost ruze prinasa .. uvidis raz sa na teba vrhne
Zufaly chapem ze je to tazke odolat ale ved su aj ine veci pri ktorych mozes dosiahnut vyvrcholenie,nemusim to tu snad rozvadzat.Skuste si najskor vystacit s takymi vecami a potom uvidis ze jedneho dna to baba nevydrzi a bude to chciet, ved ked nie je frigidna tak tiez to musi byt pre nu tazke len tak odolat.Bud trpezlivy a hlavne nehovor o tom stale pri kazdej prilezitosti lebo potom bude mat pocit ze na nu tlacis a tiez nedavaj najavo svoje zufalstvo.To ona proste musi vycitit ze teraz je ten spravny cas.Nemozno to len tak naplanovat.U mna je to tiez tak,chcem sa s priatelom milovat ale aj tak citim ze este nie je ta spravna doba.CHce to len cas.
Este nieco. Chapem,ze ak je dievca panna,potrebuje cas,lasku,neznost.To vsetko odo mna ma.Hovorime o tom a vie ako velmi po nej tuzim.Len uz neviem co urobit alebo ako sa spravat,aby to bolo ok.