znamienka

kviki

ja som si dala odstranit uz 5 znamienok,tych takych hladkych a ostali dost velke jazvy,ale aj tie znamienka boli dost velke.podla mna treba zajst ku koznej .mne to robili na plastickej chirurgii, dali mi injekciu na umrtvenie, a jedine co bolelo bola ta injekcia.potom tu jazvu, ktora ostane treba natierat nejakou mastickou kazdy den, aby sa nezvacsila.

vierka

Ahojte!Mam po tele nespocetne vela materskych znamienok, mnohe som siuz dala odtstranit,ale aj napriek tomu mam z toho velke komplexy. Je tu niekto s podobnym problemom?Rada by som sa s niekym s rovnakym problemom porozpravala...

lienocka

VOBEC TO NEBOLI.MNE UZ VYBERALI ASI TRI A SOM OVELA SPOKOJNEJSIA AKO SOM BOLA PREDTYM.NEMAM Z TOHO KOMPLEXY A HOJI SA TO DOBRE

peto

Zdravim! Mam 17 rokov a po celom trupe ma rozmiestnene asi 40-50. Z toho vysupenych asi 10. Bol som u chirurga a povedal mi, ze mi odporuca ich odstranit, lebo sa casom budu tak-ci tak zvacsovat. Uz ma objednal na september a hovoril mi, ze styri mi odstrani za 1000 Sk. Vraj je dobry chirurg. U koznej som zatial nebol. Ked mi ona odporuci odstranenie, tak to bude zadarmo? Nechcem strasit, ale pocul som, ze jeden chalan si dal odtranit znamienko z krku. Po odstraneni chodil stale po doktoroch az zomrel, lebo mu tam pod znamienkom nasli nador. Ale nador sa moze vyvinut aj ked sa to necha iba tak. Neviem, co mam urobit. Prosim poradte...dik

neznama

ja som bola na prehliadke v ráci Dna otvorených dverí u kožnej a zistila mi na zmeny na znamienku červeno-hnisavé zafarbenie,samozrejme odstránili mi to zdarma u chirurga,nie u kožnej,bolo to pozitívne,potom ma rezali druhýkrát v okolí znamienka a bolo to už negatívne.Strach som mala obrovský,doporučujem s každým neistým znamienkom utekať ihneď!!!!

neznama

ja som bola na prehliadke v ráci Dna otvorených dverí u kožnej a zistila mi na zmeny na znamienku červeno-hnisavé zafarbenie,samozrejme odstránili mi to zdarma a bolo to pozitívne,potom ma rezali druhýkrát v okolí znamienka a bolo to už negatívne.Strach som mala obrovský,doporučujem s každým neistým znamienkom utekať ihneď!!!!

anonymka

pre janicah.. mne to vyberali asi pred 4-mi rokmi a mala som jedno strasne velke asi ako 10-korunacka a ostatne take mensie.isla som stym najprv ku koznej a ona ma poslala na chirurgiu kde mi to aj odstranili.

dorka

mne dala odporucanie obvodna lekarka.isla som s 1 znamienkom bo bolo na mieste kde sa stale zadieralo.kozna nasla potom este jedno bolo cierne a uplne ploche.nevenovala som mu ani pozornost.takze chirurg odstrenil, vysledky z rozboru boli dobre.nebolelo to len je to kusticok neprijemne:)mne ich odstranili zadarmo.treba zajst ku koznej a ona rozhodne ci je to zdravotny problem alebo esteticky.