Tabletka po escapelle

Príspevok v téme: Tabletka po escapelle
m.

Mali sme nechraneny pohl.styk..a vcera mala dostat kramy a meskaju jej zatial jeden den.bol som kupit tabletku az na 3den(asi tak po 60hod od styku)od Soboty vecera.zaberie escapelle???malo by sa to dat do 72hod.newadi ze to neni co najskor? Sme zufaly...ako by sa malo prejavit ze zabrala?zatial len slabe tlacenie v podbrusku citila.Dakujem

qiu

dzi: diskutovať o tom či je to vhodné alebo nie, momentálne nie je asi na mieste ak to potrebuješ tak si to proste vezmeš... ale zas to neber pravidelne...

dzi

myslite ze je vhodne escapelle aj pre 15 rocne dievca?....potrebujem to surne a co najskor vediet...dakujem za vase odpovede.

zuzula90

pocujte dievcence..mavam dost nepravidelnu menstruaciu,kvoli tanletkam roaccutane,no..mala som s praitelom sex,mali sme aj kondom,vsetko,,no neviem..mala som taky zvlastny pocit..dala som si aj tabletku esscapele..dostala som menzes,dost silny..to bolo asi pred mesiacom,odvtedy zase nic..mam taky pocit nafuknutosti v podbrusku,tak nieco ako pri vetroch..velmi slabe....moze to stym nejako suvisiet??..prosiiimm..poradte

mamba

ja som uzila escapelle v den ked som dostala kramy ale trvali mi 8 dni..bol to horor nie a nie prestat ale tehotna nastasite niesom bola som si dat konecne predpisat antiku a som stastna ze uz tie stresy nemusim zazivat..odporucam

alexia

co je lepsie escapelle alebo postinor? ja som uz raz vyskusala escapelle a zabrala aj ked na letaku bola len 87% pravdepodobnost.

kookai11

Ahojte, uzila som escapelle po 11 hodinach. Nie je mi zle, nemam ziadne priznaky...tak sa obavam ci zabrala. Co keby som si vzala este jednu do tych 72 hodin? nie su tie tabletky prostinol lepsie? Vazne zacinam mat poriadne nervy.Dakujem

macatko

ja som uzila escapelle 2x...a ani raz sa mi nevyvolala umela menstruacia..mi prisla normalne..a tych 5 dni znamena ze ak ti meska normalna...asi tak..