Tabletka po escapelle

Príspevok v téme: Tabletka po escapelle
m.

Mali sme nechraneny pohl.styk..a vcera mala dostat kramy a meskaju jej zatial jeden den.bol som kupit tabletku az na 3den(asi tak po 60hod od styku)od Soboty vecera.zaberie escapelle???malo by sa to dat do 72hod.newadi ze to neni co najskor? Sme zufaly...ako by sa malo prejavit ze zabrala?zatial len slabe tlacenie v podbrusku citila.Dakujem

objektivne

Dobrý deň, rozhodla som sa popísať moju skúsenosť s tabletkou po.
Pošťastilo sa, kondom sa roztrhol, bežná vec.
Dala som si myslím nejakých 16 hodín tabletku po, nevygrcala som ju ani nič. Dala som si ju pred jedlom..
O pár hodín na mňa došla únava, bolelo ma podbruško, proste sa prejavilo to že je to hnusná chémia, ale čo sa s tým dá narobiť.
5 dní po užití tabletky a stresov som začala v strede cyklu krvácať, no bála som sa ako nikdy lebo som si nebola istá čo moje telo robí.
Menštruácia bola silná, a to že sakra silná, dlhá, nepríjemná..
Ďalšia menštruácia mi došla normálne 31 dní po tejto v strede cyklu, odvtedy mi ide už stále pravidelne, nič m to nerozhádzalo nejako tragicky, len posunulo.
takže ja mám dobrú skúsenosť, bolo to nápomocné :)
Ale nerada bych opakovala, predsa je to hnus k telu.

ninuš

Ahojte ... chcem sa spytat aka je pravdepodobnost ze som tehotna. S priatelom sme mali pohlavny styk a pretrhol sa nam kondom. Som 4 dni po krámach . Tebletku po som si zobrala po 24 hodinach. Poprosim o vaše nazory . Dakujem .

Lubkaa

MOhla by som sa opýtať tabletku som zobrala 17 dní po poslednej menštruácií čo bolo 5.5. a menštruaciu som dostala dnes bola veľmi slabá a svetlá je to nejký náznak , že je to v poriadku . Aj som špinila v poslednom čase. Prosím poradte mi , veľké stresy prežívam prosím :(

kvietok23

tens, ak si si nevsimla, tak tato tema je uz skoro 3 roky stara, takze pouzivatelke bude tvoja rada asi nanic :D

tens

no moja myslim si ze 3den po ti mose byt escapelle k niomu ja som si ju dala radsej po 6 hodinách .. iked sa odporuca do 12 hod....neviem naco si cakala...chod k doktorke a modli sa