max factor lasting performance

jaaa83

predam make up lasting performance odtien 100(velmi svetly),101(svetly) vyhodne.ak ma niekto zaujem,nech mi tu necha mail.

hgshsh

Je tento make-up fakt dobry??? chystám sa ho dnes kupit (este som ho nemala) a neviem ci ten alebo 24hod. od dermacolu.. poradte :( je tam dost rozdiel aj v cene ...

beruska2

Potrebovala by som poradit. Aj ked som s MF LP spokojna a mam uz v poradi asi x-te balenie, chcela by som najblizsie vyskusat Miracle Touch. Vela bab si ho nevie vynachvalit a mna zaujalo najma to, ze ma ten akoby vyhladzujuci efekt. Ale stale ma odradza to, ze sa bojim, ze netrafim odtien. LP pouzivam 105 Soft Beige a sedi mi perfektne. Nema to niekto odskusane? Ktory odtien MT je najblizsi 105-ke z LP? A mam mastnu plet, bude mi MT vyhovovat?

wladka

AHOJTE,
KÚPILA SOM SI TENTO MAKE-UP, ODTIEŇ - 111 DEEP B - MÁM MASTNÚ PLET A AKNÉ A SADOL MI SUPER. AVŠAK NETRAFILA SOM ODTIEŇ, JE PRE MŇA VEĽMI TMAVÝ. BOL POUŽITÝ IBA RAZ. AK BY MAL NIEKTO ZÁUJEM KONTAKTUJTE MA NA Larinqwa@azet.sk . CENA: 12€

Krevetka810

Holky:(((ja som dneska kúpila ten LP aby som ho porovnala s MT a mám ho teraz prvýkrát na sebe takže sa k nemu ešte nevyjadrím ale pri kúpe som netrafila odtieň takže ak budete mať niektorá záujem tak predám za 8,50 eur.Použítý bol len raz!A je to odtieň NATURAL BEIGE-tak ak niekto prejaví záujem tak napíšte na krevetka810@gmail.com-mám aj od Dermacolu 1 a 2 odtien od toho 24hod.ak by niekto chcel:)-ja mam proste pri výbere odtiena smolu:(((

hraskulca

ja mam LP uz asi polroka...najprv som bola uvelicena a potom sa mi nejak zacala pod nim mastit plet,za par hodin bol uplne dole,nekryje velmi,a neviem celkovo je lepsie dermacol 24

feministka

karolinka87-zaujímavé,ešte som sa nestretla s takým názorom,asi pôjdem na líčiacu akciu do Fann,nech mi ho vyskúšajú na tvári,lebo inak asi neprídem na to,aký je a či by mi vyhovoval.

karolinka87

lasting performance bol najhorsi makeup, aky som kedy mala. teda este aj miss sporty, davam ich na jednu uroven. robil neuveritelne flaky. moja skusenost

feministka

hugina:cena sa hýbe cca 15 eur.nevidela som nikde odlišnú cenu.uvažujem o jeho kúpe,ale čo ak mi nesadne..,potrebovala by som ho najprv skúsiť na tvári.na ruke je to iné..