kto ma skusenosti s tym make-upom ? a je fakt dobry na mastnu plet ? oplati sa mi to kupovat ? a ako dlho vydrzii ? diky :)))
max factor lasting performance
No ten make-up je super -super prirodzeny-super vydrz-super...fsetko je to na make-up co dom asi s tych 1000:)vyskusala..
Fakt supééér!!!
a koľko asi tento make-up stojí v dm alebo v inej drogerii???
pouzivam ho uzvyse 3 rokov a nechystam sa menit. mala som aj ine ,vacsinou od sestry rozne druhy loreal, ale tento je naj.
je fakt dobry, uz nejaky cas ho pouzivam, a hlavne naj su tie odtiene - ziadna oranzova a tak. MF sice patri do Procter & Gamble co testuju na zvieratach :( ale co uz ked je taky dobry... no nekup to.
ja pouzivam lasting performance vyse 2 roky a je najlepsi aky som mala. medzitym som mala 2 druhy od loreal, a jeden od maybelline ale vratila som sa k lasting...
mam mastnu plet a tento make up ju zmatni, neupchava pory, vyzera prirodzene a hlavne dlho vydrzi.
ja som si kupila od Maybelline Ever Fresh make up za 210 Sk a som velmi spokojna, lebo dobre kryje, neleskne sa a neupchava pory. A to je po rokoch s Acnecolorom prijemna zmena :)
ja používam make-up La roche toleriane,cca600Sk,je dobrý,u mňa nesposobuje komedomy
ni na mastnu plet a hlavne makeup co nesposobuje komedony najdes iba v kvalitnej lekarni..... dlho vydrzi napriklad na mastnu plet matujuci makeup TOLERIANE od La roche posay(na citlivu plet)ktory pory neupchava a vydrzi fakt dlho a je hlavne bez efektu masky....ani ludia nespoznaju ze som nalicena,co sa mi stalo po prvy raz ...a prekryje ozaj skoro vsetko... je teda velmi kvalitny co sa odrzrkadluje aj na cene 500 sk...ktomu odporucam pouzivat penivy cistiacy gel Effaclar(300sk) od La roche posay kazdy vecer umyt nim poriadne tvarickuu,,,,
Ja som ho pouzivala asi dva roky a je fakt dobry, ja mozem len doporucit, je najlepsi, aky som zatial vyskusala a nebolo ich malo.