Začala som si trhať chĺpky nad obočím a teraz neviem či som náhodou nespravila peknú blbosť, že budú hrubnúť....čo si o tom myslíte, trháte aj nad obočím?
Trhanie chĺpkov nad obočím
Ja odstraňujem s páskami a mám mesiac pokoj a nie hrubé nie sú naopak jemne
Ja som chlap a ked si trham obocie , ano trham si ho lebo inac by som vyzeral ako breznev , tak musim trhat kazdy druhy den. Uz som si na to zvykol, vyzera to lepsie.
Ale mam chlpky nad obocim a asi len tak nezmiznu, tak vyzeram ako debilko s nimi.
Rad by som daroval chlpky keby sa dalo , zenam , ktore to potrebuju. Niekomu boh uberie, niekomu prida. Ja mam toho nadmieru.
Ahojte,
mala by som otázku: Za koľko mi \"dorastie\" obočie? Ja som si ho totiž trhala pinzetou, no dopadla som tak, že jedno obočie je v pohode, no druhé... Koniec mi vôbec nevidno! Poraďte niečo, prosím. Hrozne som si ho pri tom konci vytrhala a ja sa teraz hanbím chodiť medzi ľudí! A keď si ho namaľujem, vyzerám, ako klaun z cirkusu. :(
A viete mi poradit ako si mam nechat any som mala iny tvar a husty?
Ja si trhám obočie už pomaly aj dvakrát do týždňa. Ak sa pozriem do zrkadla z menšej vzdialenosti tak ich stále vidieť.
Z vlastnej skúsenosti ti vravím, že nad obočím si netrhaj, lebo stratíš tvar a potom sa ťažko upravuje.
Kebyže si teraz začnem trhať, tak prvýkrát by som to fakt nechala na kozmetičku.