Začala som si trhať chĺpky nad obočím a teraz neviem či som náhodou nespravila peknú blbosť, že budú hrubnúť....čo si o tom myslíte, trháte aj nad obočím?
Trhanie chĺpkov nad obočím
Ahojte po dočitani tohto textu sa nesmejte prosim ja mam taký strojček ktorý mi trihá obočie a pred chvýlkou som si strihala lenže šmykla sa mi ruka a odstrihlo mi ho na koncu obočie teras mam obočie das 1 abo 2 centimetrové neexistuje nejaka mastička ktorá bi urýchlila rast?Hambim sa chodit v tom dala som si leukoplast abý i to nik nevšimol ale vraj kým to narastie može to trvat 2,3 týždne a ja nechcem nosit leukoplast jak postihnutá 2 týždne poradte mi niečo či neexistuje nejaký olejček alebo mastička alebo si to mam namalovat?
panimrazova : ano bude nizsie,ale to asi len ked si to budes vkuse trhat hore.. ja somsi raz vytrhala a od vtedy co ma poucili uz nie, a mam ho normalne.. ono to dorastie a potom si to upravis.. ale trhaj si ich z dola :)
lilien akoze "spadne"?akoze sa obocie posunie nizsie ako bolo pred tym? a ked navrchu dorastie tak uz nebude "spadnute"?
chlpky sa trhaju iba z dola pretoze ked si otrhas z hora spadne ti obocie. Aspon toto mi povedala moja kozmeticka aj mama.
hej tak ako nad obocim si trhat je pekne blbost ...
a nevies nahodou ako dlho moze trvat kym dorastie obocie? take 2 mesiace alebo aj viac?
Preto je najlepsie to nechat na kozmeticku :-)) Ked narusis tvar, tazko to dorasta.....