Trhanie chĺpkov nad obočím

Avušik

Ahojte po dočitani tohto textu sa nesmejte prosim ja mam taký strojček ktorý mi trihá obočie a pred chvýlkou som si strihala lenže šmykla sa mi ruka a odstrihlo mi ho na koncu obočie teras mam obočie das 1 abo 2 centimetrové neexistuje nejaka mastička ktorá bi urýchlila rast?Hambim sa chodit v tom dala som si leukoplast abý i to nik nevšimol ale vraj kým to narastie može to trvat 2,3 týždne a ja nechcem nosit leukoplast jak postihnutá 2 týždne poradte mi niečo či neexistuje nejaký olejček alebo mastička alebo si to mam namalovat?

hlodakova

Ahojte chcem sa opitat ci nahodou nepoznate neaky dobry krem alebo vodecku na obnovu rastu obocia???trham si ho uz dost dlho a pokusala som sa nechat ho narast,no ale je to bieda.tu chyba,tam chyba...prosim o radu

lilien

panimrazova : ano bude nizsie,ale to asi len ked si to budes vkuse trhat hore.. ja somsi raz vytrhala a od vtedy co ma poucili uz nie, a mam ho normalne.. ono to dorastie a potom si to upravis.. ale trhaj si ich z dola :)

panimrazova

lilien akoze "spadne"?akoze sa obocie posunie nizsie ako bolo pred tym? a ked navrchu dorastie tak uz nebude "spadnute"?

sona122

Prosim Vas, poradte mi co by som mala robit s riedkym obocim, mam ho len kusok zo zaciatku. Odmladi som si ho trhala a teraz ho musim dokreslovat.

lilien

chlpky sa trhaju iba z dola pretoze ked si otrhas z hora spadne ti obocie. Aspon toto mi povedala moja kozmeticka aj mama.