Uz nevladzem, preto sa so vsetkymi lucim...uz nechcem byt na tomto svete a trpiet, uz som toho porobila akurat dost a znicila som aj svoje telo, nehovoriac o svojej dusi, tazko sa zije so psychickou chorobou, nicim svoju rodinu, praitela, nikto ma nechape, vsetko stracam...keby sa mi skor pomohlo nemuselo to takto dopadnut, uz sa mi to nechce tahat...uz mi vazne stacilo, co som mohla to som pokaslala...taky clovek si nezasluzi druhu sancu, teda tisicu v mojom pripade...ja sa zo svojich problemov neviem vymotat...uz je neskoro na zachranu mojej duse, ta je uplne na dne
moj koniec
ahojte dievcata, ako sa mate?
dakujem ze mi tu pisete...ja akurat za chvilku padam na cvika do skoly, tak potom sa este ozvem
Ahoj,leni dufam,ze si mala pekny den.Ja ano,ok.PIsem len tak na rychlo,lebo je uz vela hodin.Pis.som na 1str.nieco o TETANII.Zelam TI pekny den zajtra,a niektorych ludi si nevsimaj,nestoja za to.Ahoj,dobru noc,at te blechy stipou celu noc.Pa.
Lenčok toho paka si nevšímaj a ak tu bude stále otravovať tak poznám dobrý spôsob ako ho tu odtialto vyhodiť:)
Ja sa mám celkom fajn a už v stredu idem na poradňu.Konečne uvidím svoje bábo :-))
Inak záchvaty odkedy som otehotnela už nemám.Je to aj zmenou v tele takže mi tehotenstvo len prosieva. Ani lieky neužívam ani teraz nesmiem. Tak som rada:-)) Viacerí mi povedali že som opeknela. Ešte sa ti ozvem.
Ako vidím je tu hustá atmosféra. Brať iným nick je úbohé a ten ":))" sa skvele zabáva na tomto fóre, že? Len jednu zlú správu ti prinášam. Nikto neverí tvojím blbým pripomienkam a nevieš vôbec o probléme iných.Myslíš že ti tu niekto na tomto fóre uverí? Si úbožiak...
Mal by si si založiť vlastnú tému: Ako neprísť o rozum... lebo sa k tomu naozaj blížiš.
no zatial mam tolko napadnikov,ze neveim koho si skor vybrat..:)to len ja sa tak vidim, takze mas smolu
ty si ju vari videl? a komu by sa pacil namysleny clovek ako si ty? dalej bez komentara....
Nuž,ako vidím,veľmi zaujíma práve teba...:)
Takto to robievajú chlapci v štvrtej triede ZŠ,keď sa im páči dievča a oni nevedia,ako inak upútať pozornosť.:D
no niekomu pomoze 6 xanaxov, ale tebe nepomoze ani keby si vyzral celu lekaren. :))
inak ja som z PD (Prievidza). to ti je parada, co? :)))