moj koniec

Príspevok v téme: moj koniec
lencok1

Uz nevladzem, preto sa so vsetkymi lucim...uz nechcem byt na tomto svete a trpiet, uz som toho porobila akurat dost a znicila som aj svoje telo, nehovoriac o svojej dusi, tazko sa zije so psychickou chorobou, nicim svoju rodinu, praitela, nikto ma nechape, vsetko stracam...keby sa mi skor pomohlo nemuselo to takto dopadnut, uz sa mi to nechce tahat...uz mi vazne stacilo, co som mohla to som pokaslala...taky clovek si nezasluzi druhu sancu, teda tisicu v mojom pripade...ja sa zo svojich problemov neviem vymotat...uz je neskoro na zachranu mojej duse, ta je uplne na dne

lencok

identity, ten prispevok 15:56 som vazne pisala ja, len som sa zabudla prihlasit, prepac...bolo to tak narychlo, ale uz budem vazne prispievat iba pod tymto nikcom, aby neboli nedorozumenia

Veve

Ahoj Lenčok
Prišla ti tá moja sms čo som ti písala z netu? Keď budem mať kredit tak sa ti ozvem.
Ako sa cítiš? Ja tak všeliako ale dá sa. Inak ohlásila som toho anonymného škodlivca a upozornila som naňho administrat.Dúfam že tu nebude už otravovať!!!
Tak sa zatial pekne majte :-))