nemám orgazmus

anjelicek

kitti mne poradil RNG niekoho na koho sa obratit,ale potom uz tej temy nebolo.dokonc ami tu pislai ze som frigidna a potom uz neviem kam to zaslo.ja som ale nikdy nic necitila,so ziandym partnerom:-(

kitti

Aj ja som uz zalozila taku temu,nech mi uz konecne niekto poradi. Zda sa,ze okrem jedneho:vytrvalost,skusat,skusat-mi nikto ine nevie poradit.Len mi skusame vsetko a dajako nam to neide.

susi

kitti...tak to sme už dve...mňa len teší to, že partner je spokojný, ale predsa mám pôžitok aj ja z toho...je to taký príjemný pocit..nezúfaj

anjelicek

kitti,podobne,ja tiez ziadny s partnerom:-( mna to starsne mrzi..ja tiez len sama.zalozial som tu aj temu o tomto probleme ale zrusili mi ju

krejzygrl

ja som tiez vaginalny este nemala, ale klitorialny v pohode, a ten citim v celom tele:) a doknoca som pocula ze vaginalny bez klitorialneho neni mozne dosiahnut

kamila21

lenkalienka...ďakujem za pekné povzbudenie , ale vieš, ten pravý vrchol je sprevádzaný ,,mokrým výtokom"

lenkalienka

kamila21 a ako dosahujes orgazmus? Ked je partner v tebe? Ak ano tak potom ziadny problem, ved to je ta najuzasnejsia vec co moze byt! Ja tiez dosahujem klitorialny, kolkokrat som si uz aj myslela ze to bol vaginalny, ale mne je to v podstate jedno, staci mi len ten uzasny pocit s partnerom =)

agina

Myslim, ze to bola sexuologicka Caisova, ktora povedala, ze posvovy orgazmus neexistuje.Je len klitoridalny, ktory prechadza postupne do tela a preto sa zda, ze zena dosiahla posvovy orgazmus.Je to mytus. Ak to nebola ona, tak sa ospravedlnujem, ale viem, ze to povedal jeden velmi znamy sexuolog a gynekolog.