ženy poraďte...môj partner je perfektný a ja nie a nie dosiahnuť vrchol...klitorisálny bez problémov, ale ten pravý....
nemám orgazmus
susi co mi ma byt trapne?ked nedosiahnem s partenrom tak aspon sama.tiez som len zena.ale nie pred nim.hej pyta sa ma,ale co z toho ked ja nic...:-(
Aj ja mam taky zvlastny pocit.Ale ja to robim stale v sprche,ale potom ta to prejde,to je len ten pocit taky
keď ja mám pri klitoriálnom taký pocit na nutkanie pustiť nie zo seba von,len neviem či to nie je nutkanie na močenie .-)
Ja som raz vyskusala,ze kolko krat viem dosiahnut a bolo to sedem krat. A bolo to uzasne.Tak velmi by som chcela aj s partnerom....
anjelicek..a nepripadá ti to také troška ,,trápne" aspoň môj partner sa ma potom stále pýta či už som
aj mne sa niekedy podari parkrat za sebou...len ma mrzi ze nie s partnerom..on vzdy dosiahne a snazi sa ako moze,ja nic:-((
baby a ja vám prezradím,že sama dosiahnem neskutočný dobrý pocit a to aj 2-3 hneď za sebou
anjelicek...tak takým somarinám,že si frigidná never...niekde písali,že len 20% žien dosiahne ten pravý orgazmus
malokedy,ale to sa neda ani povedat ze orgazmus...iba taky prijemny pocit...
Anjelicek a sama vies dosiahnut?