Zase tá erekcia (RNG, môžeš?)

Príspevok v téme: Zase tá erekcia (RNG, môžeš?)
stanley

Zdravím..zase je to tu! Nemal som veľa príležitostí, ale stačilo mi to na to, aby som zistil, že mám slabú erekciu...som v tomto novic a tak neviem, či to nieje tá psychika...no a mám aj zakrivený penis, a tak neviem, či nie aj tým. Fakt, aj keď som s priateľkou (sme spolu krátko), tak cítim, že keď sa bozkávame, ide kus hore, ale keď sa vyulečieme, opadne, a keď príde orál, tak to nieje ktovie čo...no a keď som dnu, tak ho len povzbudzujem (poď poď vydržís hore)..no a borec vydrží (30 sekúnd) a bum! Som ešte dosť mladý (19) a tak nechcem nejak brať viagru a iné somariny...na to bude čas tak za 40 rokov...čo mám teda robiť? Fakt som z toho zúfalý, lebo veľakrát nám to padne celé a vidí mv jej očiach sklamanie a môj prvý vzťah padol aj kvôli tomuto...erekcia je fakt slabá a nieje to nič extra ani keď to robím sám, ale v 60% prípadoch je v pohode, ale so zakriveným penisom. (môže to u mňa hrať rolu? (myslenie aj na zakrivenie))...čo by som bol rád? Ak by ste mi odporučili nejaké tabletky na prírodnej báze, ktoré by ma poriadne naštartovali, a mohol by som ich brať aj stále, nielen pred sexom. Alebo niečo ako afrodiziakum, ktoré by mi pomohlo aj pred samotným sexíkom. ale skôr to prvé. No a malo by to byť voľne predajné napr. v lekárňach a nie na predpis a nie straaašne drahé. Mohli by ste mi sem hodiť nejaké konkrétne prípravky? No a poprípade aj rady na ten začiatok a celkovo..ďakujem za akúkoľvek odpoveď a RNG, please ozvi sa aj ty...ďakujem

jalott

Tabletky na erekciu - hespac.com Lekár mi predpísal Viagru, ktorá mi fungovala, ale bola na mňa drahá. Zytax funguje aj za nižšiu cenu

jalott

Tabletky na erekciu - track.buyvigrax.sk Lekár mi predpísal Viagru, ktorá mi fungovala, ale bola na mňa drahá. Vigrax funguje aj za nižšiu cenu

samy

pre anonym 777: A kde si kupil ten Entran?Nenasiel som temer ziadny odkaz na internete,kde by ho predavali.A kolko stoji?

banan

skus si povraz obviazat okolo vtaka a do riti nech ti priatelka da ruku alebo aj dve. poriadne stisni laso, a uvidis. zarucene prirodna cesta.

anonym777

vyskusaj entran,su to dve tabletky,ktore das naraz a zapijes vodou,dostat ich v lekarni,dava sa 1h pred stykom,uvidis kamarat aj ked nechces pojde ti hore.

naxmt

zdravim, co takto skocit do sexshopu a vyriesit si nejaku pomocku... napr stahovacie kruzky su celkom faj :))) staci nasadit kruzok a stiahnut az po koren a ono to nepusti krv spat.... popripade aby si to nemusel kupovat ze ci to zaberie tak si ho skus stiahnut vacsou vreckovkou alebo aj ponozkou a uvidis :)))

levandula

MALA som 5 rokov priatela s ktorym sme super fungovali.TERAZ mam noveho priatela,ktoreho neskutocne milujem,ale zial sa mu nepostavi pri sexe so mnou.ZBOZNUJEM ho,mam trpezlivost,ale on tvrdi ,ze je chyba vo mne.ASI tazko,5 rokov som fungovala s partnerom kdekolek a akokolvek.Problem je hlavne v hlave.MYSLIM si,ze aj k tomuto sa treba ucit pomaly a postupne.TRPEZLIVOST,klud a pohoda.KED sa to nepodari dnes,zajtra urcite sa to podari v buducnosti.S partnerom sa treba spolocne zladit a potom to uz ide samo.MUZI,prosim klud.