ženský orgazmus

AdamKrt

simi :)
Včera 23:30

pozri si stranku www.polohy.cz a na nej Sexualni pozice, potom kategoriu Na posteli - zezadu, a tam poziciu "Z vysoka".

Pre partnera je to namahave, hlavne na stehna, ale je to intenzivnejsie. Ak nic necitis ani vtedy, skus davat nohy co najviac k sebe pri polohach, pokial to ide. Ak su nohy spolu, posva sa zuzuje a tlak je intenzivnejsi.

Ak by poloha zo zadu nemala ucinok, tak mozno sa Ti bude pacit viac opak - napr. misionarska a jej variacie. Pre intenzivnejsi pocit pri misionarskej polohe si daj vankusik pod zadok.

akinom007

ja vaginalny nedosiahnem vzdy, ale klitoralny pri orale takmer vzdy , ked to zosumarizujem najcastejsie sa mi ho podari dosiahnut v polohe 69

simi :)

no ja mam vždý s partnerom sex .. ale je tu velkýý problem :) zo zadu ma to vzrušuje iba asi 5 sekund a ked on je na mne alebo ja na nom tak ho skoro ani necítim ano penis ma dostatočné velký .. :) on dosiahne orgazmus bez problemov ale ja ? :( poradte mi co mam robit ??

NANDO111

vedel by mi niekdo povedat ako urobim svoju babu?po piatich rokoch mi povedala ze este nikdy zo sexu nic nemala.

CMu_Q

viky - pocas drazdenia pocitujes vzrusenie, proste dobry pocit, rychlo dychas, scervenies, je ti teplo a ked pride vrchol citis ako keby si dostala krc vo vnutri (vagina), proste akoby zmravencenie, ci ako to nazvat, trva to par sekund (5cca) a potom to upadne a uz len citis take stahy posvy (pulzy) - toto ma vyznam napr. pri sexe aby sa partnerovo semeno dostalo k vajickam co najrychlejsie :) proste ako keby to semeno tankovalo do teba :D

viky

ahoj..ja by somsa cela tiez opytat, ze ako zistite baby, ze mate orgazmus..co sa pri tom s vami deje a kedy viem ze je uz koniec,...cize vrchol kedy nastane..