Chcem sa opýtať niekoho kto sa vyzná, alebo kto má skúsenosť... Môže sa kombinovať Lecitín, ktorý slúži na odbúravanie tukov, s nejakým iným doplnkom, ako napr. creatin, ktorý je na naberanie svalovej hmoty? Proste dá sa odbúravať tuky a zároven naberať svaly naraz? Ďakujem všetkým.
Doplnky stravy pri cvičeni
z mlieka sa "nedogrcas", ale v kombinacii s kreatinom sa doseries. P.S. Najlepsie je neprezierat sa a clovek potom nemusi chudnut:) Hlavne u zien pri chudnuti co ide ako prve dole su prsia, ktore si potom dotycna najde pri kolenach...Pozri, za dva mesiace posilnovania som mala miery 85-59-85 (mam len 160 cm, takze keby som mala v zadku tych 90, vyzerala by som tucna:) a to som pracovala na tom, aby som pribrala, ja naberam velmi rychlo a byvaly bol kulturista a terajsi partner je fitnesak, tak neco malo o tychto veciach viem. Pozdravujeeeeem.
janulec>
kreatin zarabaj vo vode preto lebo sa viaze na vodu a nie preto aby si sa z mlieka nedogrcal.
"dburavat tuky a naberat svaly sa naraz podla mna neda" nevidim dovod preco by to neslo ?
on nepise ze chce objemovku alebo rysku, chce len vyformovat telo a stratit trochu tuku...pri pravidelnom treningu a spravnej vyzive to pojde.
Kreatin som brala po cviceni. Ziadna svalovka sa nekonala, je to vyborne, mne stacila jedna cajova lyzicka a treba to zarobit vo vode, nie v mlieku, aby si sa z toho nepo...Odburavat tuky a naberat svaly sa naraz podla mna neda. ked si pozries kulturisticke casaky, chlapici su tam vyrysovani ze az. V onjemovke ich nikto nefoti, vies preco? Lebo vtedy vyzeraju ako prasce. Ked chces naberat maso (svaly), tak bohuzial aj s tukom. Takze najprv si davaj na schudnutie aerobne cvicenie.
Mohol by si byť konkrétnejši? a vynechávať odborné názvy :). takže pred tréningom lecitín a creatin - sú rozne druhy ktorý je najlepší? a po treningu čo? mam jesť vaječné bielka či čo? diky :)
nehovorim ze nie je dobry, je na energiu a silu pocas treningu, co ta hecuje k lepsim vykonom a potom vysledkom a ak sa jedna o monohydrat tak ten patricne zavodnuje, preto ho treba kombinovat s mnozstvom vody a glukozy..
pred treningom >> nieco na tuky ked chces, proteiny a viac glukozy (na energiu)
po treningu >> vacsi prijem bielkovin (rast svalstva). ci uz z doplnku alebo stravy...
ešte doplnok.. ja sa v tých výživových doplnkoch totálne nevyznám, len tápem.
čítal som tu na fore jeden príspevok a RNG odporúčal hodinu pred tréningom zjesť grnulu lecitínu, že to odburava tuky a potom ich je možno lepšie spáliť, tak preto... ja potrebujem ostať v mojej vahovej kategorii, schudnť tie tukové vankúše čo mam na bruchu, stehnach atd a nabrat miesto toho 100 percentné svalstvo. tak preto ma napadla tá kombinácia... takže vravíš že creatin neni dobrý?
ja si myslim, ze by to nemal byt problem. najlepsie bude ked sa spytas trenera.