Chcem sa opýtať niekoho kto sa vyzná, alebo kto má skúsenosť... Môže sa kombinovať Lecitín, ktorý slúži na odbúravanie tukov, s nejakým iným doplnkom, ako napr. creatin, ktorý je na naberanie svalovej hmoty? Proste dá sa odbúravať tuky a zároven naberať svaly naraz? Ďakujem všetkým.
Doplnky stravy pri cvičeni
Ďakujem za tip ale nemám ani páry čo je to zač, môžeš byť trošku konkrétnejší? Laicky. Vdaka
Snad konjugovana kyselina linolenova(Tonalin=CLA).(2 gramy denne)
Ta pomaha budovat svalstvo na ukor tukov.
Ako sorry ľudia že narúšam vašu náruživú debatu, ale niekto zrejme nepochopil o čo mi ide, že janulec :). A ked sme pri tom, ten creatin berem momentálne v tabletkovej forme, je v tom rozdiel? Za dalšie, Filaga ma dobre pochopil že nechcem ani neberať, ani rysovať, ja vyzerám tak akurát, len mám prebytočné tuky na bruchu, stehnách a tak proste, potrebujem aj nabrať nejaké tie svaly ale aj schudnuť. Musím ostať v strednej váhe, to jest do 79 kg a mám 77 teraz. Takže tak. Jedálniček meniť nemienim, jem čo mi chutí a nie su to žiadne nezdravé jedla. Som na tom dosť dobre. Chodieval som behávať, plávať, do fitka a na tréningy, vlastne všetko kôli treningom aby som stačil kondične. Prestal som kôli chorobe a teraz chcem začať odznova, naplno. + Nejaké tie špecialitky v podobe doplnkov, to ma brat namotal, nemám to z vlastnej hlavy :). Tak som tu poprosil o radu, že čo a ako... Teda. Može byť pred tréningom, granula Lecitínu, 25g Creatinu. A po treningu nejaké dobré chalko. Nech to má veľa bielkovin, tak? Bielkoviny hmm tých má veľa čo? Vajčené bielka a :)? No a pred plávaním a pred behánim len lecitín, na odburanie tukov a nasledne spalovanie... A pred fitkom len Creatin. OK? VDAKA a nehadajte sa mi tu :)
:) ja som len komentovala.
P.S. Najlepsie je bicyklovat al. behat a jest primerene, to je zarucena strata vahy. Al. potom zajst za trenerom, ktory bytvori cvicebny rezim a jedalnicek, ked clovek silou mocou potrebuje brat vselijake doplnky.
a filaga trenuje zopar ludi. a navyse je tiez kulturista!!!
Filaga, tak si daj dve velke lyzice kreatinu s mliekom a uvidis. Neboj, nekombinovali, ale od kamosov a podobne vela pocujes, neeee? Take tehly by si chcel mat, jak moj fiance:))
z mlieka sa "nedogrcas", ale v kombinacii s kreatinom sa doseries. P.S. Najlepsie je neprezierat sa a clovek potom nemusi chudnut:) Hlavne u zien pri chudnuti co ide ako prve dole su prsia, ktore si potom dotycna najde pri kolenach...Pozri, za dva mesiace posilnovania som mala miery 85-59-85 (mam len 160 cm, takze keby som mala v zadku tych 90, vyzerala by som tucna:) a to som pracovala na tom, aby som pribrala, ja naberam velmi rychlo a byvaly bol kulturista a terajsi partner je fitnesak, tak neco malo o tychto veciach viem. Pozdravujeeeeem.