Cawte...máte už s týmto nejaké skusenosti ???...bo sexík v aftíčku si neviem predstavit :(
Sex v aute?
cez sedačku, aj to je super, alebo aj v zadu tam je viac priestoru...naozaj treba len vyskušať
ahojte sex v aute je super, nedajte sa odradiť ak je partner vysoký, ten moj ma 188 cm a neni problem.vačsinou je to tak, že sme na predných sedadlach a ja som na nom, alebo on si klakne na konlena a ja sedim normalne na sedačke a nožičky mam vyložene, alebo sa da že si vas prehne cez
no mna by zaujimalao ako sa to v aute da :( chceli sme to vyskusat s priatelkou pred par dnami no nejak to neslo :( takze by ste mohli poradadit nejaku dobbru polohu na sex v aute
no ked nie je iny priestor tak si to uzivame aj my v aute, sme si zvykli ako nam to najlepsie vyhovuje a je to super,hoci na pocit pohodlia v posteli to nema, ale...., mladi sme len raz:)
My mame take to mini auticko fiat 126 p, ako to poznate a poviem, trasie sa vtedy cele ako tie lienky v Peugeote v tej reklame :-D
poviem vam sex v aute je to haluz...a som s tym aj spokojny...kedze zatial s priatelkou sme ani nemali moc kde...a auto mam stale takze nema problema...a som troka vyssi mam skoro dva metre...ale setko sa da...nebojte sa! treba skusit! odporucam!;))
Je to riadne =) odporucam