Cawte...máte už s týmto nejaké skusenosti ???...bo sexík v aftíčku si neviem predstavit :(
Sex v aute?
ked nevies predstavit staci vyskusat :)..a vo vytahu si vies predstavit :P ....ja osobne som vo vytahu este neskusala ale ma to vie tak vzrusit :D:D ked na to spomeniem..len najst vytah v ktorom nehrozi ze vas v nom niekto prixyti :D:D
na kapote auta??, ved to musi byt zimaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Je to iné, veď o tom to je, zmena je život.Na spestrenie vrelé odporúčam
No, v aute nič moc. Ja som si už zvykla na pohodlnú posteľ. Ale začiatky boli na zadnom sedadle.
stara dobra je postel je tiez fajn ale treba aj zmenu a auto je faaaaajn - hlavne ked necakane pride chut - tak ho staci niekam odparkovat ..
a pri dlhsich cestach autom je to prijemna prestavka
jednoznacne som za sexik v aute
auto nie je moc pohodlne, ale je dost dobre a romantikus :-)aspon pre mna a partnera :D
TERAZ SOM SI ZVYKLA NA POHODLIE A MAM TO NAJRADSEJ V POSTELI SME SPOLU UZ 3 ROKY A ZACIATKY U NAS BOLI TIEZ V AUTE A BOLO TO NIE MOCPRIJEMNE
noo,ked to na vas pride,tak si nevyberiete.my sme to praktizovali par krat.nezabudajte na to,ze len v zadu.na posledy sme sexovali na kapote auta a minutu po tom ako sme skoncili isiel okolo cyklista.ale vzruso jak svina...
mna sex v aute strasne vzrusuje:)urcite odporucam...este snivam o sexe v kamione:)s tym mate skusenosti?