Cawte...máte už s týmto nejaké skusenosti ???...bo sexík v aftíčku si neviem predstavit :(
Sex v aute?
no v autíčku je to vynikajúce.ako tam striekam, to ani boh na bohovi nevidel.a v kamione je to tiež super.odporúčam vyskúsať...
Vy ste ale...Normálne som dostala chuť..:D
Jááááj, super. Adrenalín stúpne v krvi, lebo čakaáš, že ťa niekto môže vymáknuť. Je to vzrušo. A ešte lepšie v letný večer, na kapote. Len pozor na komáre!
:O)
sex v aute je super, je to adrenalín, nedá sa porovnať s kľudom v posteli...
podla mna to je uplna pecka :D skus uvidis odporucam :P
aj ja mám skúsenosť. nahodou to je fest parada. je tam síce tesno, ale dá sa to :)Je to také vzrušujúce a iné.
ja neviem zaujimalo by ma to ake to je...este som to neskusala chcela by som bo mi to pride take typicke miesto proste sa mi zdazekazdy uz od ludi co viac krat praktizovali sex cakaze tov aute uz robili...ale po pravde ma to inak nelaka..zasto iste:nepohodlne!
no tak polohy daj si do googlu karasutra alebo skus tuto stranku karasutra.klutz.sk
a je to fak vzrusujuce ... hlavne ked vidite ze ide pomaly a zistite ze je to policia ani neviete jak a uz ste obleceny a sedite na prednych a tvarite sa ze nic okna zadychane policia pri vas zastavi pozrie do auta a ide dalej ... ODPORUCAM
v aute supeeer :) lahneš si na zadné, nohu dáš na predné, druhú hore za zadné a fičíte :) mňaaam
som vydatá, no občas zabehneme aj do garáže....