LUBI MA ,NELUBI MA???

Príspevok v téme: LUBI MA ,NELUBI MA???
smutna

caute,potrebujem vase nazory,...mam chlapca,vsetko je pekne...atd...vzdy mi opakuje ako ma lubi,ze laska moja, laska moja...no nechapem ci si to neuvedomuje alebo mu nevadi ako sa kumne vlastne sprava...ked je somnou tak ok,no cely den sa mi nevie ozvat,ani sms,len tak ze co robim,alebo ked ja jemu napisem,tak nic,ziadna odpoved,neviem co robi cely den,nepride zamnou ,ked chcem byt s nim musim mu ja zavolat,lebo keby som cakala za nim,tak neviem...proste na vsetko som len ja,velmi sa snazim,no ale teraz sa citim ako nejaka krava,vtierka...stacilo...som z toho smutna...viem ze niektori chlapi su taky,no myslim ze by premna mohol robit viac,ne?...on je asi zvyknuty ze nemusi nic robit,ze vsetko ja...mam sa zacat spravat opacne alebo co?prosim o radu,chlapci preco ste taky ked ste taky,ako ten moj?a babi,radte nejake triky alebo taktiku,musim to zmenit.......DAKUJEM............

loly

holky potrebujem pomoct :/..
zdravim :))..mamm taky problem :/..mam priatela,je to prvy takyy ten vaznejsi vztah..mam ho rada,vsetko je v poriadku,on ma rad mna,chodime von,na party,domy,byty,vsetko ako skoro u kazdeho normalneho vztahu..obcas ziarlim,co sa da povedat aj o nom,ale je to v tej normalnej miere,cize je to este mile :))
noo lenze je tu taky haacik,stale si musime obaja nieco dokazovat,neviem,ze sme nieco viac,alebo co..aa to sa odraza hlavne v hadkach..sme obaja tvrdohlavi a v poslednom case sa viac hadame,ako sme spolu :((..vsimla som sin a nom,ze sa uz aj o dost zmenil ://..aa neviem,chyba mi,taky ako bol na zaciatku..chcela by som ,aby bol taky ako ked sme spolu zacinali..rovnako bezhlavoo zalubeny :))..ale ako to mam dosiahnut? :(..nemal tu niekto podobbny problem,komu sa to ale podarilo vyriesit,hm? :/

krejzygrl

moj chalan je zas pravy opak...prezvaname si dost casto aj mi vola a tak , ale zas ked som von a vola mi , pripada mi to ako kontrola :( ... uz sme sa koli tomu aj pohadali. a teraz zas ked idem von a uz mi hovori takym blbym tonom ze na nechce obtazovat , nechce ma obmedzovat a pod. :(

loly

zdraviim smutnucka..ked som citala tvoj prispevok,tak akokeby som citala o mne a mojom chlapcovi..tiez si uz dlhsiu dobu neviem dat rady :((..vies,tiez som to parkrat chcela skoncit..tak ako ty..lenze si neviem predstavit,zee uz s nim nebudem,..aa ze bude patrt nejakej inej holke a tak :((..nebojis sa,ze budes lutovat,ze ho nemas,aj ked sa chova,tak ako sa chova??..nemyslis,ze ti bude chybat??..co robime,ha??..vies chalani si uvedomia,co vlastne mali,az ked to stratia..ale mam riskovat,,ze stratim potom ja jeho? :(

me

Ahoj smutna, tiez som to zazila... citila som sa uplne na chvoste jeho priorit a kamaratov ci kamaratiek. Vsetci boli prednejsi nez ja. A tiez mi vravel, ze ma lubi, ale ja som to z jeho spravania a cinov nejako nepocitovala. Po par tyzdnoch mi to skor pripadali prazdne slova. Nestoji za to, aby si sa mu vnucovala, neboj pride iny, ktory bude starostlivejsi :) vela stastia

mimi1

Ahoj smutna, no poviem ti, zažila som to. Rečí bolo, ale vždy som mu hovorila, prečo sa podľa toho ako mi vraví že ma ľúbi aj nespráva? má ťa len tak, keď sa ozveš ty a okrem toho vie že sa ozveš tak načo by sa on a to mu lichotí a dvíha sebavedomie a ani by som sa nedivila, keby mal inú u nás to tak bolo. kašli na neho, alebo mu skús predtým ešte povedať čo ťa štve a uvidíš, ale netráp sa už a vyrieš to, papa držím palce.

smutna

PRE: JA...prave ze ja ho vobec nekontrolujem,nic mu nezakazujem,chodi von aj s kamaratmi,aj s kamaratkami...nevyvolavam stale,len ked chcem vediet co vecer a tak...proste z jeho strany akoby ziadna zaujem a to ma stve lebo naco mi hovori ze ma lubi,ked sa tak vobec nesprava...???to akoze ked je takej povahy tak to je v pohode take spravanie?som sa snazila to tak negativne nebrat,ale ako si to mam vysvetlit?ze kamaratkam prezvana,alebo aj vola a co ja som prenho vzduch ci co?lebo je si vedomi ze ma ma tak uz nic nemusi robit ?

ja....

Ahoj... a to si myslis ze on sa zmení? skus sa vžiť do jeho situácie.... Skús sa s tým zmieriť.... vidiš? neide to... nikdy ho nezmeníš 100 % tak, ako si predstavujes.... myslím, že ak ťa naozaj ľúbi, tak Ta neopustí... večná kontrola od dievčaťa.... neustále prezvánanie, vyvolávanie.... ja to poznám tiež skús mu dať trochu slobody... neviem, ak maš nejaký problém, skús mi napísat... k mailu sa dostaneš.. myslím.. tak ja ti držím palce...

smutna

dakujem vam vsetkym,tiez som rozmyslala ze sa na neho vykaslem,ked to sa nejak neda,lubim ho a chcem byt s nim,len ako docielit aby sa zmenil? ja to uz dlhsie v sebe nemozem udrzat,mam mu vsetko povedat ze co mi vadi?...a ze mi je z toho smutno,a ze ak ma lubi nech to zmeni?myslim ze je to dobry napad...?

kajoiiii

smutna ja mam ten isty problem - presne to iste ako hovoris ty - ale ja som chlap a mam taku zensku.................... presne to isteeeee..........no neviem, asi je to v povahe, verim tomu, ze ma lubi a dufam to cas spravi

Gerda7

Ako dlho ste spolu?? ..suhlasim s lolitkou..kasli na takeho co sa ti venuje iba ked sa ty vzdy ozves.Necakaj vecne na neho a najdi nieco lepie..ziadna taktika ani triky nepomozu ked je uz raz taky..to uz nezmenis.