caute,potrebujem vase nazory,...mam chlapca,vsetko je pekne...atd...vzdy mi opakuje ako ma lubi,ze laska moja, laska moja...no nechapem ci si to neuvedomuje alebo mu nevadi ako sa kumne vlastne sprava...ked je somnou tak ok,no cely den sa mi nevie ozvat,ani sms,len tak ze co robim,alebo ked ja jemu napisem,tak nic,ziadna odpoved,neviem co robi cely den,nepride zamnou ,ked chcem byt s nim musim mu ja zavolat,lebo keby som cakala za nim,tak neviem...proste na vsetko som len ja,velmi sa snazim,no ale teraz sa citim ako nejaka krava,vtierka...stacilo...som z toho smutna...viem ze niektori chlapi su taky,no myslim ze by premna mohol robit viac,ne?...on je asi zvyknuty ze nemusi nic robit,ze vsetko ja...mam sa zacat spravat opacne alebo co?prosim o radu,chlapci preco ste taky ked ste taky,ako ten moj?a babi,radte nejake triky alebo taktiku,musim to zmenit.......DAKUJEM............
LUBI MA ,NELUBI MA???
Ja som to tiež zažila. Mesiac ma to bavilo, ale potom som za ním prestala chodiť a rozišli sme sa. Skús sa mu menej ozývať a uvidíš. Ak mu nebudeš chýbať, kašli na neho.