:(
Niet úniku...
rockerka preco stale vytahujes stare temy? ved toto je z augusta a vela dievcat tu uz ani nechodi
Chapem...poznam...citim...Hlavne si povedz ze ty mas na to aby si dokazala vyzdraviet.
Summer musis byt dusevne silna a zvladnes uplne vsetko.Tazko sa radi, ako sa k tomu dopracovat, cesta byva casto trnista, ale potom je vsetko super! Drzim ti palce.
Summer:(
summerka mila, aj mne pripadal kazdy den beznadejny. Uplne kazdy. Ved to poznas. Vecer som mala v posteli kolena pritiahnute az k brade a tak som premyslala, smutila, plakala do vankusa, ze som nic nespala. Hladala som aspon v hlave riesenie, ked uz inak sa nedalo. Myslela som, ze to nidky, nikdy nedokazem. Je to cesta dlha ale u mna sa to postupne zlepsovalo, zvracala som menej a menej, tesili ma uspechy a posilnovali moju sebadoveru. Nakoniec sa to zlomilo celkom. Zo dna na den som s tym sekla. Ako ked chce prestat fajciar...
otehotnela som a ked som nechcela o babatko prist, strasne som sa snazila zit a stzarat sa o seba tak, aby som mu neublizila. mala som strach, ci bude v poriadku, ci ma v brusku vsetko, co ma mat. moje deti su zdrave a ja tiez. Kvoli detom sa mi prevratil svet naruby a ja som nasla zmysel toho, aku funkciu a aku velku silu ma moje telo a presne take, ako momentalne vyzera. bolo velke a tehotne ale mne nevadilo vobec nic. tesila som sa z neho. Uzasny pocit...
Potom dojcenie, o dva roky sa narodilo druhe dietatko a ja som pri tych dvoch nemala cas na svoje kila a ani som uz nemala chut riesit denne vahu, jedlo, zrkadlo, boky, ked ma deti volali von, stiskali a drzali za ruku.
Bolo to ako sibnutie prutikom.
je jedno, co bude Tvojim dovodom. Urcite najdes taky moment, kedy sa to v tebe zlomi. Uvidis. Dokazes to...
Baby ste strasne zlate... mozno aj ja raz napisem take nieco ze som z toho vonku atd. len teraz si to este neviem ani len predstavit:(
Takže,ako píše Gabina,nie je to o úniku,ale o tom,ako tým prejsť.
summer: myslim, ze sa to PPP uz nepodari, vtiahnut ma spat.-) poznam ich dokonale a viem, ako na ne. Viem, kde vedia byt silne a kedy sa chystaju udriet. Je to jednoducha taktika. nedvolit superovi pouzit jeho zbrane...:-)
Byt na zaciatku sa da rozne dlho. Byt v tom tiez. Ide o to, ako rychlo sa rozhodnes s tym nieco zmyslupone urobit. Ako rychlo vyhladas niekoho pomoc. Ako rychlo zacnes hladat svoj dovod a ako rychlo zacnes ten dovod spracovavat a vytesnovat z ubolenej duse. zda sa to byt zlozite no nie je...
Viam, kecam o tom, ako by som vysvetlovala postup umyvania zubov, ktory kazdy pozna. Nic nove...Tiez mi trvalo dlho, kym som sa z toho dostala ale spatne vidim niektore veci inak a viem, ako funguju a preco nefungovali...
gabina som rada ze sa ti to podarilo! Dufam ze uz nikdy neupadnes do bludneho kruhu ppp... Ze 9 rokov? Bola by som len na zaciatku! :(
mala som PPP devat rokov. Anorexiu a potom bulimiu. Desat krat denne zvracanie. Bez prestavky, roky...Bez nadeje, bez radosti, bez viery a bez sance...
nemohla som otehotniet dva roky. Dnes mam dve decka, su uzasen a svoj zivot drzim tak pevne, ze sa ani viac neda. Vo svojich rukach. Da sa to. Nikdy nie je neskoro, ani v 17-tke, ani v 30-tke baby!