Ahojte! Ak ste tu niekto doma v pečenových ochoreniach, prosím Vas poradte mi, som velmi vystrašená a zúfalá!Moja sestra má 18 rokov a teraz jej z odberu krvi zistili že má vysoké hodnoty pečene, alebo neviem ako sa to presne hovorí. Presne neviem, ale ALT nad 4, AST a GMT okolo 3. Viem že zvýšenie týchto hodnôt vedie k hepatitíde, a preto sa o ňu hrozne bojím. Ak viete niekto, či sú tieto hodnoty príliš vysoké, a aké to je vážne, prosím pomožte. Dakujem!
Vysoká hodnota ALT, AST a GMT
Dobrý deň chcem sa opýtať má niekto skúsenosť z veľmi zvýšenými testami AST 0,59,ALT1,36,GMT 3,69 som po op.zlcnika teraz momentálne tachykardia vysoký spodný tlak a lumboischialgia usg pečené stukovatelost zatiaľ nič neliečené sú tieto výsledky veľmi zle ďakujem za odpoved
Ja mam tiez tie hodnoty stále zvysene a uzivam Lagosu a na predpis Ursosan.
Hlavne klud ludia ja som mal ALT 43 a žijem
Čo tak skúsiť toto: -odkaz odstránený- pomôže
...tu si prečítajte čo znamenaju znaky pri výsledkoch pečene
zistili mi pri prehliadke zvýšené hodnoty GMT 3,24. Je možne , že pri zahajení uplnej abstinencie okamžite sa tieto hodnoty znížia? . je to otázka týždnov alebo mesiacov? Ostatne hodnoty AST , ALT su v norme
Mam zvyšene hodnoty kyseliny močovej a cholesterolu a to vo veľkej miere.Poradte ako na to . Diki.
dobry den, prvy krat v zivote som si dal marihuanu,a bol som za to v nemocnicy,bo som sa zlakol co sa mi moze, stat,,a nic mi z nej nebolo,ale nasli mi nieco ine, mam AST- 1,11 ALT- 3,11 GMT- 0,86, zajtra idem na gastro,,neviem ako sa to bvola, hadicka do ust a odstipnu mi zo sliznice,natesty, , hovoria ze to moze byt hepatitida c alebo aj mononukleoza,,ale nevedia presne. bojim sa co to moze byt, ah, aeste ktomu pred asi cc 2 rokmi mi povedali ze mam alergie, nie velku ale mam asi 2+ na muku zemiaky mlieko krkvu a tak,a mal som brat dietu,ale nebral som, moze to byt z toho? alebo aj nieco ine? prosim poradte . dakujem amimochodm mam 16 rokov