No takze chcem sa spytat ze mam 22r. a stale som panic a ked to poviem nejakej babe tak sa strasne cuduje tak mi povedzte ze co je take na tom strasne??? dik sex chcem mat stou pravou !!!
Panic
suhlasim s lenkou ...ja by som tiez bola stastna keby moj priatel poznal iba mna takym sposobom....a nemyslela by som stale na to ci boli tie predo mnou lepsie
qix....ja mam 18 a moj partner ma 22, ked som si precitala tvoj prispevok, snazila by som sa predstavit, ako by som reagovala, keby bol panic...bola by som strasne stastny...zalial by ma neskutocny pocit nehy, ze mozem byt ta prva...ze ma s nikym nemoze porovnavat a ze mu asi stojim za to ovela viac ako nejaka zenska na diskoteke s ktorou sa mohol pomilovat...Ja som bola panna, ked som vstupovala do vztahu, trochu ma aj mrzelo, ze moj partner nie, ale na takych veciach sa partnersky vztah nestavia. Ak ta dievca miluje, takato vec bude pre nu skor krasna. Vies co by som ja spravila keby si mi to povedal? Pobozkala ta a ukazala ti tolko toho uzasneho, aby si mohol povedat, ze sa ti oplatilo cakat...neboj sa:) Drz sa, drzim palce do dalsich dni s novou laskou...
qkx..ja mam 21 a moj terajsi priatel 23. ked som si precitala tvoj prispevok tak som si predstavila ako by som asi zareagovala ja.uprimne..asi by mi tiez bolo trochu do smiechu, ale ak je to normalna baba tak to vezme v pohode,praveze este moze byt rada ze budes taky otvoreny...
ja mam tiez 23, mam priatelku ktora je skusena a tiez mam dost obavy ako zareaguje ked sa to dozvie, daleko to uz totiz nie je. Kedze budem pri tom urcite drevo, a ona ma uz cosi (cosi dost) za sebou, tak mi to prijemne rozhodne nie je. Ono ak ma chalan babu pannu, tak sa snazi byt jemny a citlivy, v podstate mu to ani nevadi (mne by to tiez nevadilo ak by som ju mal fakt rad) ale ako reaguju baby??? Zatial mam skor pocit ze neskuseny je to posledne co chcu...neviem ale ja mam z toho dost stres ze ako zareaguje.
a
22? chlape neblazni! mam 24 a pannou som bola do 21 a moj priatel ma 27... a do 26 !!! bol panicom... az kym nestretol mna... ;o) pred nim som mala tiez panica mladsieho ako on no to sa neda porovnat... ani som mu neverila ze este nemal sex taky bol ... mmm ... super... :o) a rozmyslam ci mam verit ze bol dovtedy panic.. :-D Milovanie s nim bolo uzasne, lepsieho milenca som nemala a nemenila by som ho ani za 300 milionov!!! snad mi uz ostane naveky!;o)Takze aj keby 26 nic sa nedeje,nieto este len 22... Take reci a nepochopenie pusti z hlavy, ked to ma prist,pride to a urcite to nieje nic zvlastne...
to je môj názor: ja som ešte panna, ale pravdu povediac ja by som nechcela mať prvého partnera panica. Nechcem takého, ktorý behá za ženami, ale nechcem ani neskúseného. Sama nebudem vedieť čo mám robiť, a keby nevedel ani on, tak bol by to poriadny trapas :-) tak to je. Možno niekto to vníma inak.
Kravina...to patri minulosti.
Ja som mal taky isty problem ako ty.Ked som o tom porozraval psychologovi,povedal mi zaujimavy nazor,ze v minulosti otcovia sami svojich synov odviedli do "bordelu",aj im zaplatili,a to preto,aby sa ich synovia naucili jednak prekonat svoju ostychavost a jednak preto,aby sami sebe dokazali,ze su muzi a naucili sa od tychto zien prvym skusenostiam.
Myslim,ze mal pravdu,ze muz by mal byt v tychto veciach zrucnejsi a skusenejsi,ze to viac zarezonuje zene,ako ked sa jej prizna,ze este nikoho nemal.Ovsem aj na to,aby siel clovek len tak za nejakou prostitutkou do erotickeho salonu,je potrebne mat nielen peniaze,ale aj riadnu davku odvahy.Verim vsak,ze by to mnohym,ktori este nemali sexualne skusenosti pomohlo posilnit ich sebavedomie,dodat viac odvahy v nadvezovani normalnych vztahov so zenami.
lepsie zostat panicom ako ist s nejakou len kvoli tomu. neni to ani hamba ani choroba, ked najdes zenu svojho zivota mozno ti bude trochu luto, ked prvy krat, ked je to trochu ine si to robil s nejakou inou