No takze chcem sa spytat ze mam 22r. a stale som panic a ked to poviem nejakej babe tak sa strasne cuduje tak mi povedzte ze co je take na tom strasne??? dik sex chcem mat stou pravou !!!
Panic
Cav snej,bud si 100% isty, ze na tom nieje vobec nic strasne, ale prave naopak!Ak je tento tvoj nazor odrazom tvojho charakteru, tak ja ta chcem!:)- teda niekoho ako ty! musis byt fakt super chalan a tie, co sa im to zda cudne, nestoja za tvoju pozornost! ved si este velmi mlady a naozaj nemas sa kam ponahlat. Prajem ti, aby si raz stretol rovnako skvelu babu! Vela stastia a kasli na to, co si myslia iní, dolezite je co si myslis ty!
Nevime ci sa ti niekto zato posmieva, pretoze on mal uz 10 bab, ale ak hej pouzi frazu ako ja: Taky ako si ty mozem byt, kdy chcem, ale ty taky uz nikdy nebudes!
A mimochodom , mam za dva dni 22, a stale som este panic, aje to skvely pocit, ked mas tu pravu uz pri sebe a nikam sa s tym neponahlate ;-).
zelam vela tastia!
to je krasne...
ja sa nikam neponahlam mne to nerobi problem byt panic len keby sa tie baby tak velmi necudovali. Ja sa nepotrebujem vyspat s 20-tymi za zivot mne staci jedna ale ta prava :)
hopla zabudla som si zapnut numlock :) takze ja som mala 23 a priatel 24...
tiez si myslim ze uplne nic...ja som o to prisla v a priatel mal :)
Ja by som sa cudovala tiez ale v pozitivnom zmysle slova...Len si pockaj na tu pravu, nic nezmeskas.