Zinc for acne

Katarzyna

Pozor, tento príspevok je od používateľa, ktorý často do diskusie vkladá obchodné ponuky.

Skvelý e-shop makeup.sk! Nikdy v živote som ešte nestretla takých dobrých ľudí, ktorí tam pracujú. Pomohli mi vybaviť objednávku za pár minút. Dnes som dostala balíček, a tam všetko bolo natoľko dobre zabalené, že mi chvíľu potrvalo rozbaliť tie veci.makeup.sk

lisrataeeva

Tabletky na akné - derminax.lv Dnes uplynú 2 mesiace od začiatku mojej liečby a účinky sú naozaj uspokojivé. Zmizli aj tie hrozné vyrážky. Veľmi odporúčam.

RNG

Moze, ale nemusi. Ale ine vitaminy neznizuju hladinu DHT a to je teda uloha len pre zinok.Vynimka su masivne davky vitaminu A vo forme retinyl palmitate, ktore v takych vysokych davkach, tj uz na hranici skodlivosti, zastavuju mazotok a tym tvorenie acni.
Ale take davky nemozes ani dostat z jednej pilulky/kalsule, lebo nic tak velkeho na trhu nie je. Davka 20 000 az 50 000 IU retiny, palmitatu potrebuje najmenej 2 az do 10 kapsul tych najsilnejsich na trhu.

RNG

Kazdy dobry doplnok zinku je na to vhodny, nemusi mat prave meno zinc for acne. Davka je od 30 do 50 mg zinku denne, nie viac, dokopy.
A to je pre 70 kg dospeleho, na ine vahy to treba samozrejme prepocitat podla vahy.

RNG

Moje obchody su ziaqlbohu zavrete uz vyse 4 roky, odporucam vam objednavat najma priamo zo zahranicia, zo stranok ako iherb.com puritan.com swansonvitamins.com a podobne. Tam je ovela vacsi vyber vyrobkov a aj znacne nizsie ceny, ako v Europskych obchodoch.Jednotlive vyrobky podla nazvom mozete najst aj napr na Google.com z hromady roznych zdrojov.