Prosim vas, kde by som si mohla kupit zinc for acne? Pobehala som uz vsetky lekarne v okoli ale nikde o nom nepoculi. Dakujem.
Zinc for acne
RNG: Mna len zarazilo, ze ten zinc for acne je celkom lacny, lebo samotny zinok stoji viac, ale to je len pre dobro veci:) Takze k veci teraz. Predajne su len v Blave a Lucenci, tam nemam sancu sa dostat, takze pripada do uvahy posta-dobierkou, cize potreboval by som mailovy kontakt na teba, aby sme sa dohodli na mnozstve... A inak kolko sa plati za postovne?
Neviem kolko zinku a v akej forme(absorbcia zavisi od vazby) v tvojich tabletkach mas.
Podla mojich zdrojov informacii zinok sa vyborne vstrebava vo forme glycinatu, citratu a treonatu, tak sa snazim mat tieto formy v mojich doplnkovych obchodoch.
Zlozenie jednotlivych najdes kliknutim na ich cisla v cenniku.
RNG ... ja beriem tabletky Ca+Mg+Zn 2 tbl denne ... aké množstvo Zn je v tabletkách Zinc for akne?? Obsahuje viac Zn ako keď ja si dam každy deň 2tbl mojej kombinácie?
-odkaz odstránený-
RNG, mohol by si prosim ta tu stranku napisat sem? Lebo akosi sa mi posledne dni nezobrazuje tvoja reklama na tejto stranke a tak neviem tu stranku najst:( diky...
Pomahat to pomaha, o odstraneni sa neda vyjadrit, lebo to je komplikovana vec hormonov, spalenych tukov, nestravitelnych bielkovinnych zhlukov.
Z hladiska obmedzenia tvorby dehydrotestosteronu zinok pracuje, ale neodstrani ho cely.
RNG: a pomaha to aj pri tazsom stupni akne(stupen II) ? alebo len pri tej najlahsej forme?
Dakujem:)
Kikni vedla na reklamu Google....
RNG, a mohli by ste mi prosim napisat, ci su aj niekde v Bratislave?