Ahojte..ste tu len citam silikonove prsia,,decolen a potobne veci ktore su viacmenej celkom zaujimave,no vlastne odpoved som este nestihla nejako zaregistrovat,preto by som sa chcela popytat,ci teda existujen ieco,cokolvek co by mohlo dopomoct ku zvacseniu poprsia okrem silikonov,som schopna spravit cokolvek len prosim konecne poradit a odpovedat,dakujeeeeeeemm pekneee..:):):)
KONECNE ODPOVED?
certik....ak som spravne pochopila...ty si dievca hej??:)
a o co tu vlastne ide?? vysveli mi to tu niekto?? vy sa hadate s ellie a fliafom ci fliagou a este niekym? ci co?? teda mna do toho nic ale ja len ze nechapem preco sa tak tu vseetci hadateeeeeeeeee
nic nevediaca >> ziadny "liek" ti nejako extra nezvacsi prsia, jedine kebyze nejako vela priberies, mozno nejaka HAK, ale to je individualne a nie na trvalo. Prestuduje si silikony, nie je to zla volba, len o tom musis nieco vediet.
shakur, bud si ista,ze je sa ta nesnazim dostat tak podlo ako to ty robis - pod inym nickom. to je tvoja specialita, specialita slabocha.
nic nevediaca- ale prestan, neospravedlnuj sa, ty si ta, ktorej by sa shakur mal ospravedlnit. on je chory. este jedna vec- je to chlap
pozrite neviem co som tej slecne povedala, a co tu ma kto za konflikty, je mi viacmenej jedno,kedze chcem len vedet ako si zvacsit prrsaaaaa :D:D .:) taak sa vam seckym ospravedlnujem,ak som niecovyvolala,,,vsak ja som tu novaaaaaaaaaaaa
Aj ja som uz pochopil, aka je zvada. V prispevku o 14.04 Nic nevediaca spomenula slovo 'saakris', coo znamena 'SAKRA'. Lenze Elle to pochopila ako 'Sakira' a bola si ista, ze je to Filaga, alebo Certik. Je to tak?
Sakira, takze si tesne vedla jak ta jedla.Konecne viem o co sa jedna.
Osocujes tu uplne inych ludi. Uz ti to dost prerasta cez hlavu. Mala by si zacat svoju paranoju uz liecit.
Inac ja mam krasne prsia, pevne trojecky. Filafa zboznuje, ked chodim bez podprdy, strasne ho to rajcuje. :-p
Na trhu su rozne kremy a tabletky,ktore vraj zvatsuju prsia.Ci sa im da verit,neviem.Podla toho,ze o kolko cisiel by si chcela mat vacsie.Podla mna zazrak necakaj.Kamaratka brala HAK a jej sa troska od nich zvatsili a spevnili prsia.Len ak budes skusat
oki tak si mysli ze som neviem kto noo co ti mam povedat no...
ja budem cakat dalej ze sa tu niekto ozve kto mi poradi,ci nejake tabketky by boli vhodne uzivat.... JE TU NIEKTO??????????
Uz na zaciatku som mala pochybnosti..tie texty mi boli zname. Preto tie moje minimalisticke odpovede:-)) Apropo...Andrej vie kto toto pisal, ja to tiez viem...Snaha bola...vela stastia so silikonmi:o)
elle...vsimla som si ze chces vymazat tuto temu...no neviem kto je fliaga a ten certik..chcela som si normalne pokecat a myslela som si ze som sa tu stretla aspon s babou ktora mala rovnake problemy ako ja a ze mi niekto bude vediet pomoct no vidim ze s abudem muset zaregistrovat aby ma tu niekto vedel brat vazne..:/