Ahojte..ste tu len citam silikonove prsia,,decolen a potobne veci ktore su viacmenej celkom zaujimave,no vlastne odpoved som este nestihla nejako zaregistrovat,preto by som sa chcela popytat,ci teda existujen ieco,cokolvek co by mohlo dopomoct ku zvacseniu poprsia okrem silikonov,som schopna spravit cokolvek len prosim konecne poradit a odpovedat,dakujeeeeeeemm pekneee..:):):)
KONECNE ODPOVED?
Nezmyslom je to, ze telo neprijme svoje vlastne bunky, ale silikony (cudzi synteticky material) ano.
elle: prepaac jasne chapem...len som si nevsimla odpoved od pegy prepac.:)
pegy--- ale ona si nahodou nerobila obycajne silikony?
Co nechapes?
elle myslim ze si dala nejaku nezmyslenu odpoved nije,?:)
Pegy...pochybujem, lebo je to iba vo faze experimentu. Tu sa jedna o kmenove tukove bunky, ktore su schopne si udrzat zivotnost. Nemohli jej to este robit.
no,asi z toho ze vidim tolko prsatych bab a ked s apozrem na seba tak som uplne na dne ehm.:)
vies pride mi otztazka,,,,preco oni maju a ja nie....
Nechapem z coho mas komplexy. Kup si silikonove vypchavky, daj si ich do podprdy. Budu vachie o cislo(aj o dve):-)
Caute baby!No viem o babenke,co si dala urobit prsia ,ze si dala tuk zo zadku a dopadlo to katastrofalne! museli jej to vybrat lebo jej telo vlastny tuk neprijalo a este k tomu jej zostali pod zadkom obrovske jazvy .Prisla o peniaze,prsia ,zadok a nemoze nosit normalne plavky.Takze na zvatsenie jednoznecne silikony.
ACH JAJ ,,DUFAM ZE RAZ BUDEM MAT ROVNAKY PRISTUP K TOMU AKO TY.:)
snad raz "vyrastiem" z tychto komplexov :(