Ahojte..ste tu len citam silikonove prsia,,decolen a potobne veci ktore su viacmenej celkom zaujimave,no vlastne odpoved som este nestihla nejako zaregistrovat,preto by som sa chcela popytat,ci teda existujen ieco,cokolvek co by mohlo dopomoct ku zvacseniu poprsia okrem silikonov,som schopna spravit cokolvek len prosim konecne poradit a odpovedat,dakujeeeeeeemm pekneee..:):):)
KONECNE ODPOVED?
ale vsak to neni umelina alebo nieco take?? cize sa nic nestane,?:)
jeejj idem to nastudovat teda.:) dakueeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemm
nic nebude, budes fungovat ako normalna zena. vsak ti z mliecnou zlazou nic nebudu robit.
noo ako faaajjn to vjeem aj som si citala najmä tie zle skusenosti hehe.:)
ale nikde nebola odpoved ze co ked budem ztehotna co bude ako budme kojit.::)
ano my s filagom sme frajeri :-D.
ano elle, shakira, sakire a kopec inych nickov, pod ktorymi vystupuje psychopat.
je tu topic, silikonove prsia, je tam toho dost, tak citaj :-D, je tam toho dost.
aha,,a fliaga + certik= dvojka,?:)
cize ona sa teraz vydavala aj za tu ellie ci to je zas niekto iny,?:D vlastne mi to je aj jedno..
No,ked priberam,tak len do bruska hlavne a do prs absolutne vobec.:/ a ja by som potrebovala prekonzultovat s niyekym tie silikony,vies ale tak ne s lekarom,lebo ten ma len nahovarat kvoli prachom bude,,, a kebyze chcem v budcumosti babatko co by sa stalo s tymi silikonmi,vies to aj tak musim uvazovat..
nic nevediaca - shakur tu vystupuje pod viacerymi nickmi, uraza ludi, a jednoducho je celkom mimo, ma spychicke problemy, tvari sa tu ako suveren, pritom trpi komplexami menejcennosti.
ja by som sa na HAK nespoliehala. zalezi, ci mas predispoziciu, aby si priberala do prs. ked priberas a zvacsuju sa ti prsia, bude pravdepodobne, ze sa ti aj po hak zvacia. aspon u mojej kamaratky to tak funguje.
na operaciu si mozes vziat aj uver, a pravdepodobnost bezproblemoveho priebehu je 95 perc.
o tom premiestnovani tuku som videla v tv reportaz, nedopadlo to dobre, prsia mali dost zly tvar.
no,vies ale iide o to ze nemam este tolko financii na silikony a bojim sa ze by operacia nevysla a potom by som na tom bola dost zle psychicky myslim..
a co sa HAK tyka,,myslis ze yasminelle by mi nemohlo pomoct?? je mozne z HAK aby som nepribrala len ze by sa mi zvacsili prsia?