Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

KONECNE ODPOVED?

Príspevok v téme: KONECNE ODPOVED?
nic nevediaca

Ahojte..ste tu len citam silikonove prsia,,decolen a potobne veci ktore su viacmenej celkom zaujimave,no vlastne odpoved som este nestihla nejako zaregistrovat,preto by som sa chcela popytat,ci teda existujen ieco,cokolvek co by mohlo dopomoct ku zvacseniu poprsia okrem silikonov,som schopna spravit cokolvek len prosim konecne poradit a odpovedat,dakujeeeeeeemm pekneee..:):):)

nic nevediaca

Chi.::) no,hovorim tvaricku a usmev mam pekny urcite (tuk,tuk,tuk*).:)
Ale tak skusim aspon cvicit,no dufam zechudnutim sa mi este aj prsa nezmensia lebo ta budem preklinat::)

ethel

jáj moja,to by sme viaceré chceli-byť pekné,ale z pekného taniera sa nenaješ,teda naješ,ale musí v ňom niečo byť!

Filaga

neboj, skus pocvicit na prsnych svaloch, zadku a mozno aspon psychicky ti decolen pomoze, ale nerob si z toho velku hlavu :) mas vsetky zuby ?

nic nevediaca

noo sem tam maval jeden idiot na strednej pripomienky a na zakladke sa smiali...noo mama take co ja viem ani jednotky to niesu::(
akoo,,tvar mam peknu,no necitim sa ako zena ale akko decko,,,

Filaga

prsia pridavaju na sebadovere, ale krasa sa da vytvorit aj inak, co si uplne plocha, ci co ? ci sa ti uz niekto verejne vysmial ?

nic nevediaca

no,ako to tak kritickym okom vidim,tak jediny normalny sposob je bud nic nerobit,alebo si dat silikony lebo...nic ineho mi neoostava,resp. je zbytocne...

Filaga

mozes mat pekne prsne svaly, ale nie prsia, prsne svaly ti mozu dopomoct tvaru prs, ale je to individualne. Mat pevne svaly je dobre, ale prsia nie su svaly. Ale cvicenie nie je zly napad.

ethel

ja tomu osobne neverím,že sa to tabletkami zmení....skús ak ti nie je lúto peňazí...Skôr by som na tvojom mieste začala posilovať prsné svalstvo...