Ahojte..ste tu len citam silikonove prsia,,decolen a potobne veci ktore su viacmenej celkom zaujimave,no vlastne odpoved som este nestihla nejako zaregistrovat,preto by som sa chcela popytat,ci teda existujen ieco,cokolvek co by mohlo dopomoct ku zvacseniu poprsia okrem silikonov,som schopna spravit cokolvek len prosim konecne poradit a odpovedat,dakujeeeeeeemm pekneee..:):):)
KONECNE ODPOVED?
Chi.::) no,hovorim tvaricku a usmev mam pekny urcite (tuk,tuk,tuk*).:)
Ale tak skusim aspon cvicit,no dufam zechudnutim sa mi este aj prsa nezmensia lebo ta budem preklinat::)
jáj moja,to by sme viaceré chceli-byť pekné,ale z pekného taniera sa nenaješ,teda naješ,ale musí v ňom niečo byť!
noo sem tam maval jeden idiot na strednej pripomienky a na zakladke sa smiali...noo mama take co ja viem ani jednotky to niesu::(
akoo,,tvar mam peknu,no necitim sa ako zena ale akko decko,,,
sranda ze vsetci v mojom veku to mali,,ako to ze vam to potom zaniklo?
ja chcem byt tiez peknaaaaaaaaa.:(
ešte si nič iné nevyskúšala...nezúfaj,ja v tvojom veku som mala tiež stavy z toho...
no,ako to tak kritickym okom vidim,tak jediny normalny sposob je bud nic nerobit,alebo si dat silikony lebo...nic ineho mi neoostava,resp. je zbytocne...
ja tomu osobne neverím,že sa to tabletkami zmení....skús ak ti nie je lúto peňazí...Skôr by som na tvojom mieste začala posilovať prsné svalstvo...